Selamlar, savunma yapılacak bir tarafı yok bu tarz şikayetlerde videoları kesip atmayın olayın bütünlüğünü bozuyorsunuz arkadaşlar, iyi roller iyi oyunlar.
Gelelim savunma kısmına sanırım arkadaşın espsi biraz fazla iyi gösteriyor neden iki motordan sağda ki motoru takip ettin ve ben olduğuma kanaat getirip bekledin ki? Her neyse;
Kasabaya mekan bakmaya giderken
üstümde silah olduğu aklıma geldi ve motora silahımı bırakmaya döndüm malum sağ tarafımızda şerif departmanı bulunuyor.
Silahı motora bıraktığım anda(shotgun) server closed yedim, sanırım sunucu kaynaklı bir sorun inceleyen admin kontrol edebilir veya video çekip atabilirim. Oyuna girdiğim anda zaten sizleri görüyorum sağımda ki eve yöneliyorum;
(Bu kısma kadar olan savunma oyundan düşüp gelmem ESP karşı savunmadır.) Sanırım ben evin çatısına çıkana kadar arkadaş 2-3 mermi belki tutturabiliyor aşağıya
(EK-1) kısmına kendi oyunumdan tam ekran herhangi bir yavaşlatma veya oynama olmadan bir video kaydı bırakıyorum.
EK-1Arkadaşlar zaten kendileri söylemiş, şüphe üzerine açıyoruz diye, umarım kafalarında soru işareti kalmaz.
Tekrardan iyi forumlar iyi oyunlar arkadaşlar.