Merhaba,
Izan Perez karakterinin sahibiyim. Üzerime şikayet açılmasının tek sebebi, "MAL" ve "KAÇMA SİKİK KAÇMA!" yazmamdan mı kaynaklı yoksa ben şikayetin içeriğini mi yanlış okuyorum? Çünkü üç defa okudum ama hâlâ ne ihlal yaptığımı zerre anlamadım. Rex James, Heaven Corp. oluşumunda kameraman olduğu için ufak bir rolümüz olmuştu onun dışında kendisiyle veya diğer rol dahilinde bile yan yana bulunmadığım Velizar Asadov ile hiçbir alakam yoktur. Ayrıca, şikayette beni yazdığın yere, "çok fazla sıfır bir izlemiş" gibi bir ibare koymuşsun, senden ricam beni itham ederken lütfen üslubuna ve usturubuna dikkat et, hoş bir şey değil.
Caps Lock açık konuşmam yana troll olduğumu düşünmüş arkadaş, benim mesaj geçmişime bakarsan yaptığım rolleri (PD dahil) görebilirsin. Troll ile uzaktan yakından alakamın olmadığını PD üyelerinden beni tanıyan birkaç kişiye sorabilirsin veya PD Discord'unun arama kısmına "Oliviero Diaz" yazarsan anlarsın.

Savunmam kendi adıma bu kadar, iyi forumlar dilerim. Lütfen her bağırdığı için (/s komutu ile) büyük harfle yazanı veya IC olarak agresifleştiği için IC olarak küfür edene troll damgası vurma, bu senin için kötü bir sonuç yaratabilir, benden sana ufak bir hatırlatma. Tekrardan iyi forumlar.