| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Izan_Perez @Fulwyn Velizar_Asadov @ffullecci Rex_James @Shepronx Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rodney Thampson @InevitableOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/05/24 saat 19:08 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rex James:
Kişiler araçlarını alamk için lobiye geldiler ve ben de yardımcı olmak için lobi talebini yanıtladım.
18:56 saatinde /do Kanalından VCPD içerisinin güvenli bölge olduğunu belirtme ihtiyacı duydum. Çünkü Rex James agresif roller yapmaya başladı.
Ardından /do Kanalını OOC konuşma kanalı gibi kullanmaya başladı. Kişileri /b kanalından uyarmak zorunda kaldım.
Rex'e aracının 15 gün sonra verileceğini bildirmemize rağmen absürt rollerine devam etti.
19:10 saatinde Kapalı garaj önünde de "Aracımı verin" tarzı bağırmaya başladı.
Velizar Asadov:
19:09 saatinde "Memur senin amına koyim" diyerek bağırması,
"91246 ne köle etiketi gibi?" demesi.
Pembe sultanı kapalı garaj önüne Thampson'u rahatsız etmek için sürmeleri.
Thampson'u güvenli bölgede vesaire sıkıştırmaları v.b.
Ayrıca kişiyi fiziksel müdahale ile etkisiz hale getirmeme rağmen araca binip kaçması.
Arkadaşın zaten sadece "Nisan" ayı içerisinde toplam 8 adet OOC sicili mevcut.
Izan Peres:
"Mal" tarzında bağırması ve "Kaçma sikik kaçma" tarzında capslock açık konuşmaları zaten trollediğini belli etmekte.
Ayrıca aracı sürüp Rodney'i takip eden de o.
Arkadaş sanırım çok fazla sıfır bir dizisini izilemiş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa): Özellikle Velizar Asadov'un trolling sebepli sunucudan yasaklanması gerektiğini ve probation'a eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Nisan ayındaki toplam OOC sicil sebepli cezası 176 saate bedel. Zaten fabrikalarda aylık çalışma süresi 180 saat.
OOC sicilinin toplamı kadar bir işyerinde çalışsaydı en azından1 aylık sigortası ve maaşı yatardı.