EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ
Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer diye biliyorum
Bunuda tekrardan hatırlatmak isterim
Son kez tekrarlıyorum daha fazla ileti atıp sizinle burdan daha fazla tartışamıcam dediğim gibi attığınız dm edit videosunda bahsettiğiniz saniyelerde duvara tosladıktan sonrada lag olduğu anlaşılıyor çünkü telin içinden geçiyorum bildiğiniz tekararlıyorum hile bilginiz baya geniş belli fakat kullanıyo olsam arkadaşlarınız yada kovalıyan kişiler zaten mantıken düşündünüzmü yakalayamaz yine tekrarlıyorum dediğim gibi yönetim ekibi istediği gibi log yada vs neresi incelenmesi gerekiyosa incelenebilir ki ama dediğim gibi attığınız video zaten "Hem editlenmiş hemde dm videosu ve yaptığınız bir dolu hata bulunmakta kendinizinde" sorun değil burda sizinle karşılıklı tartışmaya girmicem ve yeterince savunma yaptığımı düşünüyorum Yönetim ekibi sonuçlayıp inceleyebilir..