Konu: Maria Provazano - Hız Hilesi  (Okunma sayısı 286 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2024 15:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maria Provazano @Luciano
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Blake Cain @FUEGO EN CORAZÓN
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.05.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 0:30'dan itibaren izlerseniz oyuncunun motorla kaçarken süper derecede hızlandığını görebilirsiniz. Bunu iki defa tekrarlıyor ve ikisi de videoya takılıyor. Virajlarda space basıp yönünü değiştirmek için manevra yapıyor ve yönü değiştirince hız hilesine basıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.05.2024 15:45
Öncelikle merhabalar herkese iyi roller dilerim videonun 00.30 saniyesinin devamı varsa çok sevinirim çünkü edit yapılmış bir video ama ben yinede savunmamı yapabilirim Videonun orasında anlık lag girip lagdan dolayı öyle gözüküyorum ki zaten sonrasında duvara çarpıp düşüyorum ayrıca zıplarkende lagdan dolayı takıldığımı falan videonun devamında görebilirsiniz teşekkür ederim iyi roller

Ve bildiğim kadarı ile kesilmiş kırpılmış ve editlenmiş yada herhangibi bir işlem uygulanmış video ve fotoğraf kanıt niteliğinde bulunmuyor

Tarafımca daha fazla yanıt gelmicektir teşekkür ederim iyi roller dilerim..

#2 - 15.05.2024 16:30
Videoyu izlediğimizde ikinci (son) virajı dönerken space basıp yönünüzü değiştirince hız hilesi basıyorsunuz ancak üyelerimiz tekerinizi patlatınca bilin bakalım ne oluyor? Motorunuzun düz gitme yetisini kaybediyorsunuz ve tekeri patlak motor sağa sola dengesiz şekilde sallanıyor ve siz o sırada hız hilesi bastığınız için dümdüz duvara küt giriyorsunuz. Hatta dışarıdan bakınca çok komik duruyor. Dümdüz gidiyormuş gibi görünen motorun bir anda tekeri patlıyor ve siz o esnada tekeri patlak motora boost bastığınız için duvara tosluyorsunuz.

#3 - 15.05.2024 17:00
EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ
Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer diye biliyorum

Bunuda tekrardan hatırlatmak isterim

Son kez tekrarlıyorum daha fazla ileti atıp sizinle burdan daha fazla tartışamıcam dediğim gibi attığınız dm edit videosunda bahsettiğiniz saniyelerde duvara tosladıktan sonrada lag olduğu anlaşılıyor çünkü telin içinden geçiyorum bildiğiniz tekararlıyorum hile bilginiz baya geniş belli fakat kullanıyo olsam arkadaşlarınız yada kovalıyan kişiler zaten mantıken düşündünüzmü yakalayamaz yine tekrarlıyorum dediğim gibi yönetim ekibi istediği gibi log yada vs neresi incelenmesi gerekiyosa incelenebilir ki ama dediğim gibi attığınız video zaten "Hem editlenmiş hemde dm videosu ve yaptığınız bir dolu hata bulunmakta kendinizinde" sorun değil burda sizinle karşılıklı tartışmaya girmicem ve yeterince savunma yaptığımı düşünüyorum Yönetim ekibi sonuçlayıp inceleyebilir..
« Son Düzenleme: 15.05.2024 17:11 Luciano »

#4 - 05.06.2024 20:50
Ceza alacak.