Konu: Frances_Green GOD  (Okunma sayısı 405 defa)

#30 - 28.04.2024 15:32
Bencede video gayet açık dostum aracın içinde olduğum için mermi işlemiyor (afk olduğum için de olabilir) ve sen başka şikayetlerini Hileci/Bugger'dan yapmaya çalışıyorsun.
1-)Ben senin dostun değilim.
2-)Üzerinde afk logosu olmadığı zaman hasar yiyorsun.
3-)Ben rol adı altında sadece gun rp yapıp,rol baltayan birisi değilim. Ama siz low rp'ler yaparak bizim rolümüzü baltalıyorsunuz.

#31 - 28.04.2024 15:52
1) bu benim ilk gun rp rolümdü.
2)madem afk olmadığıma inanmıyorsun arac yan camlardan mermi geçirmez.
3) diğer şikayetlerini Hileci/Bugger'dan yapma.

#32 - 28.04.2024 16:27
1) bu benim ilk gun rp rolümdü.
2)madem afk olmadığıma inanmıyorsun arac yan camlardan mermi geçirmez.
3) diğer şikayetlerini Hileci/Bugger'dan yapma.

İlk başta silahsızım diyorsun şimdi ise bu benim ilk gun RP'm diyorsun bu yaptığın yönetimi kandırmaya çalışmaktan başka birşey değildir

https://i.hizliresim.com/bsk9vsh.png

Olaydan saatler önce yaptığın gun RP hemen ihlalleri sayayım 3 kişi geliyorsunuz 2'si bir birlikte silahı kullanan sen sivilde sivil ve illegal oluşumda ki kişiler yan yana bu tarz bir iş tutamaz.

https://streamable.com/i4qaka

Yan camdan mermi geçmez diyorsun buyur kanıtı vice RP de özel olarak çekilen bir video , ayrıca yaptığın açıklamalarda çok saçma ya yan camdan geçmediği için ya da afk olduğum için diyorsun sen afk olup olmadığını bilmiyor musun yoksa nasıl sıyrılırım bu işin içinden diye mi düşünüyorsun?

Sürekli ikilemler oluşturarak birden fazla seçenek sunarak savunma yapıyorsun o an afk mıydın yoksa yan camdan mı mermi geçmiyordu? İkilem oluşturmadan savunma yapabilecek durumda mısın?

#33 - 28.04.2024 16:34
https://streamable.com/pwl52m Dostum burada afk iken kafamda simge çıkmadığı belli oluyor :d İlk gun rp rolüm derken zaten sana silah sıktığım anı demiştim ne anladın
bilmiyorum artık :d arac farkı var. Sonuçlanabilir artık ne olucaksa olsun ama benim gerçekten hilem yok dikkatli incelendiğinde belli olur benden herhangibir kan çıkmıyor kan çıksa ve hasar almasam o zaman sonuna kadar haklısın orada silahım yok.

« Son Düzenleme: 28.04.2024 17:05 deniz9809 »

#34 - 28.04.2024 17:23
Aynı samp Addon'u bende kullanıyorum alt tab veyahut esc'de olduğunda ikon çıkmıyor haklısın fakat şöyle bir durum var ikon çıkmadığı durumlarda karakter hasar yemeye devam ediyor örneğin afk iken yumruklayarak falan düşürülebiliyorum yani bu durum Addon'a sahip olmam " alttab veyahut esc gibi afk durumlarında hasar yememi engellemiyor. "

Ayrıca benden kan çıkmıyor diyorsun fakat bu kanlar araca ait sanırım?

20. saniyeden 22.saniyeye kadar senden akan kanlar

Her savunmanızda başka bir açık vermeye devam ediyorsunuz örneğin seste değiliz diyorsunuz attığınız videoda sestesiniz , sürekli olarak forumda ki ortak nezaket kural ihlallerine devam etmeniz

Bizle savaşa girebilmek için yakın zamanda birlik açmaya çalışacağını söylemen "OOC KİN'in" kanıtı sayılabilir ayrıca DM ve savaş üzerine bir oluşumda kurulamaz bunuda bilgi olarak vereyim sonuçta sunucu kurallarından bı haber durumdasınız.
« Son Düzenleme: 28.04.2024 17:29 ArdaVice »

#35 - 28.04.2024 17:31
Dostum tamamen senin mod packinden kaynaklı savunmam burada bitmiştir açıklanabilir.
« Son Düzenleme: 28.04.2024 17:33 deniz9809 »

#36 - 28.04.2024 20:26
GOD için yetersiz kanıt ancak Frances_Green ve Dario_Gentile Mixing kapsamında ağır bir ceza alacak.

K&A