Herkes olayları kendince yorumladıysa kilitleyelim.
Olayda şöyle bir tezatlık var. Önce birbirimizi kandırmaya çalışmayalım, o videoya komik edit yapıp kapağına "MAYMUN/GORİL" koyarsan bunun anlamı yaptığın contente bağlı olarak "MAYMUN PD" ye çıkar. Bu kısmen karalama/kötüleme/dalga geçmedir,
İkincisi video içeriğinde yine dalga geçtiğin/eleştirdiğin olay çarpıp devam eden polisler, yosemite gibi bir kamyonete çarpıp kaza rolü yapmayan polisler, bu kişileri bu sebepten dolayı "maymun" yakıştırmasıyla suçlayıp kendince "eğlenceli" içerik çıkarıyorsan sen de onlarca kazaya rağmen hiçbir şey olmamış gibi (yosemite sürüyor olmak ölümsüzlük ya da hasarsızlık vermez, gerçekçi bakarken o kadar sert darbelerle en kötü kafanı bi 3-5 kere direksiyona vs çarparsın) ona rağmen indiğin gibi sağa sola zıplayıp, bir de benim oldukça komik ve realite dışı bulduğum telsizle /F chatten PM'leşir gibi sürekli rol yapıp birbirine info veren birlik/legal/yarışçı/kısmen illegal oyuncuları (gerçek hayatta yanında 7/24 telsiz taşıyıp özel ajan gibi hareket eden herhangi bir ABD'deki faaliyetteki oluşumu hayal edemiyorum şahsen) da burada eleştirilir, yani PD'e maymun yakıştırması yapacağın sebeplerin bi o kadarı da size çıkar zaten.
Konuya yazdıklarını da tam anlamadım, PD yönetimi sana ceza mı verdi, jail mi attı, yoksa bu video karalıyor diye azarladı mı bir fikrim yok ama olayın görünüşü böyle.
Herkes kendi mimini çıkardıysa kilit.