Konu: 20,02,2024 / albert axmedov OWEN KLOSOWSKA / OOC- NOOB DM  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2024 19:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Albert Axmedov @raisko  OWEN KLOSOWSKA @Telo25

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2024 11:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC-Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben esc rolü yapıyordum Albert duruyordu dedim  10 bine yapıyorum tamam dedi gel diyor bende dedim ki parayı ver ilk sonrasında yok dedi gel vercem dedi sonrasında bende olmaz diyince bana durduk yere vurdu bende gittim bu olay motelin karşısında yaşanıyor sonrasında gidiyorum pmden beni darladı  işte gel vericem paranı vs ooc geçiyor bunu birçok kez yaptı ama ben 1 tane ss yeterli olur diye bir tane aldım.Aradan 1 gün geçti ben reklam verdim bar açılışı diye oraya gelip beni darladı.  Gel yapalım dedi bende dışarı çıktım sonrasında gelip arkadaşları ile durduk yere gene saldırmaya başladılar.Oyun zevkimin içine ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 https://hizliresim.com/700c6ph
https://hizliresim.com/ogh7ht0
https://hizliresim.com/a5ayzyo

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın

#1 - 24.02.2024 22:29

Öncelikle zoruna gittiyse özür dilerim fakat mavi kısımda "durduk yere" yazmasına anlam veremedim. Bize karşı agresif konuşmalar sergiledin ve bizim attığımız emoteye karşılık yumruk salladın, bizde kendimizi savunduk sonrada yere serildin. Son olarakta imla kurallarına böyle dikkate almayan birini genellikte troll takılan tip olarak görmekteyim.

« Son Düzenleme: 24.02.2024 23:12 Telo25 »

#2 - 25.02.2024 05:22

Öncelikle zoruna gittiyse özür dilerim fakat mavi kısımda "durduk yere" yazmasına anlam veremedim. Bize karşı agresif konuşmalar sergiledin ve bizim attığımız emoteye karşılık yumruk salladın, bizde kendimizi savunduk sonrada yere serildin. Son olarakta imla kurallarına böyle dikkate almayan birini genellikte troll takılan tip olarak görmekteyim.

Allahını seviyorsan bak forumda  kedi kesiliyonuz oyunda aslan  adam akıllı eglenmek ister misin dedim sadece sonrasında eve geç vericem paranı dedin bende neden parasını almadıgım bir eve gireyim sonrasında gidicek iken boş yere göğsüme yumruk atman sence dogru mu ya bir düşün kendinizi ne zannediyonuz? Mike Tyson musun kardeşim? İmla kuralları diyorsun Capslock basmamışım sadece ne alaka  troll???? Trol yapan adamla muhattap olmassın geçer kendinizi birşey zannedip önünüze gelene ya yumruk ya küfür ediyorsunuz?? Bunu çalıştıgım barın oradada yaptınız daha neyin inkarını ediyon? Boş yere dm atıp darlıyon kavga ediyorsun yok kardeşim olmaz diyiceğine yok yumruk atar yada küfür edersin ben DAHA BİRŞEY YAZMIYORUM SONUÇLANABİLİR.

#3 - 25.02.2024 18:16

Para mevzusu beni umursamaz. Albert Axmedov yumruk attı [EMOTE KULLANARAK] sonra sen dostumu yumruklamaya başladın ve bizde seni yumruklayıp paspas ettik. Bu da senin ZORUNA gitmiş olduğunu ve bize şikayet açarak zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. ;]
« Son Düzenleme: 25.02.2024 18:21 Telo25 »

#4 - 26.02.2024 11:17
Para mevzusu yok zaten  adam akıllı konuşurken durduk yere yumruk atamazsın bardan dışarı çağırıyor sonra dışardada 4 kişi saldırıyorsunuz ortada bir olay yok iken önünüze gelene noob dm atıyorsunuz sebepsiz yere?. Konuşma tarzından bell zaten yok paspas vs dediğinden yaptıgın rol belli oluyor dostum. Ekstra ilgilendirmiyor da madem neden gelip  sebepsiz yere olay çıkarıyorsun arkadaşın ile daha dencek birşey yok SONUÇLANABİLİR.

#5 - 27.02.2024 20:30
Albert karakterine /b ihlalinden ceza verilecek. Karakterler arasında 2 günlük bir rol oluyor ve kanıtlar yetersiz. Karşılıklı bir atışma olduğu görülüyor sadece.

K&A