sanırım meta değilde mixten şikayet açmak istemişsin, hoodumuz zaten crenshaw arabayla oraya doğru kaçıyorduk ve zaten beraberdik tam olarak mix nerde anlayamadım?
Sekiz senedir oynadığım bir oyunun kurallarını ve sunucu politikalarını iyi biliyorum, Mix dediğiniz kural ihlali genel olarak Metagaming'i kapsayan bir ihlaldir.
Forum → Sunucu Bilgileri → Sunucu Kuralları alanında 4'üncü madde içerisindeki Metagaming politikasını inceleyebilir ya da politikalara tamamen hakim değilseniz tamamen gözden geçirmenizi öneririm.
Video kaydında her şey net bir şekilde gözükmektedir, hood alanınıza ilerleyebilir ya da bizi oraya çekebilirsiniz fakat hood alanında değil de Talik_Moss isimli karakterinizin arkadaşları hood alanının dışında yanımıza iki araç ile gelmektedir. Beraber olduğunuzu dile getiriyorsunuz fakat dakikalar boyunca karakterinizin bu arkadaşları kanıtta görüldüğü gibi gözükmemektedir ki yoktular zaten. Video kaydında gerekli kanıtların olduğunu düşünüyorum, yönetici kararından önce savunmanız bulunuyorsa dinlemeye/okumaya saygı gösteririm.