Konu: [23.02.2024 - Talik_Moss, Yadean_Fiels, Jazeel_Greer] Metagaming  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2024 04:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Talik_Moss ( @cullenz back in business ), Yadean_Fields ( @KSEAN ) ve Jazeel_Greer ( @emodemo )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arthuro_Braga ( @Recoltxl )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.02.2024 - 02.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen saatte araç galerisinden Arthuro_Braga ile yeni bir araç aldıktan sonra aracıma binmemin ardından Talik_Moss isimli karakter beni direksiyondan atarak aracımı kaçırmaya başladı. Kaçırma esnasında video kaydında olmadığımdan dolayı bunu kanıtlayamayacağımı anlayıp aktif rolü sürdürmek adına motosikletimiz ile hareket haline geçip aracımızı kovalamaya başladık. Oradan itibaren tamamen kovalamaca esnasında tek başına olan Talik_Moss karakterinin belirli bir kovalamaca süresinden sonra hiç bir IC telefon iletişimi ya da farklı bir yol kurmadan arkadaşlarının yanımıza geldiğini fark ettik. Bu süreç içerisinde video kaydında olduğumdan dolayı video kaydında da kanıt olarak gözükmektedir. Aktif rolü hiç bir zaman bölmeyip rolü sürdürerek oluruna bıraktık ve bu ihlali görmemize rağmen sonrasında çatışmada bizi yaralı konumuna düşürdüklerinde bile yaralı rolümüzü gerçekleştirip rolü hiç bir zaman bölmedik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video kaydında kırmızı ya da turuncu renklerin maviye dönmesi tamamen video edit programının render sorunundan kaynaklıdır.

« Son Düzenleme: 23.02.2024 04:44 Kakashi »

#1 - 23.02.2024 15:58
sanırım meta değilde mixten şikayet açmak istemişsin, hoodumuz zaten crenshaw arabayla oraya doğru kaçıyorduk ve zaten beraberdik tam olarak mix nerde anlayamadım?

#2 - 23.02.2024 21:22
sanırım meta değilde mixten şikayet açmak istemişsin, hoodumuz zaten crenshaw arabayla oraya doğru kaçıyorduk ve zaten beraberdik tam olarak mix nerde anlayamadım?

Sekiz senedir oynadığım bir oyunun kurallarını ve sunucu politikalarını iyi biliyorum, Mix dediğiniz kural ihlali genel olarak Metagaming'i kapsayan bir ihlaldir. Forum → Sunucu Bilgileri → Sunucu Kuralları alanında 4'üncü madde içerisindeki Metagaming politikasını inceleyebilir ya da politikalara tamamen hakim değilseniz tamamen gözden geçirmenizi öneririm.

Video kaydında her şey net bir şekilde gözükmektedir, hood alanınıza ilerleyebilir ya da bizi oraya çekebilirsiniz fakat hood alanında değil de Talik_Moss isimli karakterinizin arkadaşları hood alanının dışında yanımıza iki araç ile gelmektedir. Beraber olduğunuzu dile getiriyorsunuz fakat dakikalar boyunca karakterinizin bu arkadaşları kanıtta görüldüğü gibi gözükmemektedir ki yoktular zaten. Video kaydında gerekli kanıtların olduğunu düşünüyorum, yönetici kararından önce savunmanız bulunuyorsa dinlemeye/okumaya saygı gösteririm.
« Son Düzenleme: 23.02.2024 21:26 Kakashi »

#3 - 23.02.2024 23:15
kafanda fazla kurmuşsun başkan kanıtın varsa atabilirsin iyi forumlar

#4 - 23.02.2024 23:38
Sunshine'a bile beraber geldik arkadaşlarla, nasıl beraber değildik kanka?

#5 - 24.02.2024 00:56
Sunshine'a bile beraber geldik arkadaşlarla, nasıl beraber değildik kanka?

Video içerisindeki kanıtta her şey belirgin oluyor, yönetici kararını bekleyebiliriz.

#6 - 27.02.2024 19:28
Cezalandırılacaklar.

K&A