Konu: [03.02.2024 - Keyshawn Salimov | Andrew Luzy] Mixing  (Okunma sayısı 140 defa)

#0 - 03.02.2024 20:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyshawn_Salimov @EnesArslan55 | Andrew_Luzy @thomasluzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Giancarlo_Morrison

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.02.2024 | 19:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood üzerinde yapılan çevirmede Keyshawn Salimov, telefonuyla hiç bir etkileşimde bulunmadın IC yollarla hiç bir iletişim kurmadan muhtemel PM üzerinden haberleşerek arkadaşını çağırıyor ve kaçıyor. Kişilerin IC yollarla haberleştiğini hiç sanmıyorum. En ufak bir diyalogları bile olmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekirse çevirmenin en başından sonuna videom mevcut, iletebilirim. Eğer daha öncesinden haberleştiklerine dair bir kanıt varsa sunabilirler şikayeti çekerim.

#1 - 03.02.2024 20:50
IC arkadaşım bizi polis çevirdiğini görüyor yoldan geçerken zaten.

#2 - 03.02.2024 20:54
Dostum video gizlide en baştan atarsan zaten oradan iki kez geçiyorum ve arkadaşımı görüyorum izlersen videonu görebilirsin mixing yoktur iyi akşamlar dilerim.

#3 - 03.02.2024 20:56
Videoyu düzenledim, yoldan geçiyorsun fakat görmek yetmiyor. Rolsel açıdan en ufak bir iletişiminiz dahi yok. "Gel, atla kaçalım" tarzında bir konuşma olması gerek en az. OOC yollarla haberleşerek yaptığınız çok bariz. Kararı yetkililere bırakıyorum.

#4 - 03.02.2024 22:45
Arkadaşım aranmam olduğunu biliyor zaten o yüzden beni gördüğü için kaçırmaya geliyor. Ben olsam bende aynısını yapardım yani.

#5 - 04.02.2024 00:39
Arkadaşlar problem kaçırması değil, bunu anlamadınız. Kaçırması normal, anormal olan durum aranızda IC yollarla yapılan en ufak bir iletişim konuşma olmadan Sanchez bölgeye geliyor, yolcu ise inip motora atlıyor ve kaçıyorsunuz. Her neyse, daha fazla iletiye gerek yok savunma için teşekkürler yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 04.02.2024 11:35
Aslında senin tarafından bakınca mixing olabilir ama benim için mixing değil istiyorsan o full videoyu atarsan yetkililer daha kolay karar verebilir ve zaten ben orada bir iki dakika bekliyorum köşede ve ondan sonra geliyorum.

#7 - 05.02.2024 11:06
Bu videodan sadece sen haklı çıkarsın ve istersen videoyu atarım demiştin istiyorum atmıyorsun.

#8 - 05.02.2024 17:10
Biz o bölgede diyalog kursaydık ''gel atla kaçalım'' tarzında bize engel olurdunuz Real olarak düşünürsek, motorlu arkadaşım bana yaklaştı aranmam olduğu için ve bende anladım araçtan inip kaçtık. Ben bu kaçma durumunda bir diyalog geçme zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum.

#9 - 05.02.2024 22:10
Birbirinize sadece bakarak anlaşmanız pek realistik gelmiyor. Açık bir şekilde anlaşmalı bir hareket olduğu görülüyor.

Andrew Luzy ve Keyshawn karakterleri cezalandırılacak.