Konu: Shaggy Umbabba Toplu kural ihlali.  (Okunma sayısı 308 defa)

#20 - 07.01.2024 12:27
Emoteni ilk saldırıda atıyorsun. Sorun yok. 1v1 atmayacaksan da mekandan çık git. Ya da OOC olarak söyle.

90 saniye sonra Shaggy karakteri ayağa kalktığında EMOTESİZ ikinci kez saldırıyorsun. Madem 1v1 atmayacaksın çık mekandan o zaman. Ya da OOC olarak belirt, ona göre rolleri şekillendirelim.

İkinci kez saldırdığında EMOTE ATMADIN. Videonda bile kanıtlamışsın. Muhakeme edemediğin konu bu. Ya da sen de her şeyin farkındasın ama konuyu dağıtmaya çalışıyorsun.

#21 - 07.01.2024 12:42
Emoteni ilk saldırıda atıyorsun. Sorun yok. 1v1 atmayacaksan da mekandan çık git. Ya da OOC olarak söyle.

90 saniye sonra Shaggy karakteri ayağa kalktığında EMOTESİZ ikinci kez saldırıyorsun. Madem 1v1 atmayacaksın çık mekandan o zaman. Ya da OOC olarak belirt, ona göre rolleri şekillendirelim.

İkinci kez saldırdığında EMOTE ATMADIN. Videonda bile kanıtlamışsın. Muhakeme edemediğin konu bu. Ya da sen de her şeyin farkındasın ama konuyu dağıtmaya çalışıyorsun.
Canım benim. "Sorun yok. 1v1 atmayacaksan da mekandan çık git. Ya da OOC olarak söyle " diye bir şey yok. Her şey roll in? Aktif rol diye bir şey var. Orada karakteri ben yönetiyorum. Kafanda kurduğun plan beni ilgilendirmez. Anlaşmalı bir şey yok ortada neyi anlatıyorsun sen?

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#22 - 07.01.2024 12:45

Canım benim. "Sorun yok. 1v1 atmayacaksan da mekandan çık git. Ya da OOC olarak söyle " diye bir şey yok. Her şey roll in? Aktif rol diye bir şey var. Orada karakteri ben yönetiyorum. Kafanda kurduğun plan beni ilgilendirmez. Anlaşmalı bir şey yok ortada neyi anlatıyorsun sen?

Tamam aşkito. Her şey roll in, okay. O halde yaralıya düşen birini tekrardan yaralıya düşürmeye çalışmak kural ihlali, okay? Tamam mı canım?

#23 - 07.01.2024 12:46
Yeterince savunma yapılmış. İncelenecek.

#24 - 07.01.2024 13:28
Social'ın alttabda açılmasını beklemeniz, karakterinizin dayak yedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi kalkıp gitmesine, pizza yemesine karşı geçerli bir sebep değil. Sürekli roleplay söz konusu. Shaggy Umbabba karakteri Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 07.01.2024 13:35 ozmeninho »

#25 - 07.01.2024 14:01
Ek ileti, Nina Aquane karakterinin Rambo karakterine emote olmaksızın saldırdığı, 4-5 defa vurduğu görülüyor. Bu karakter emotesuz saldırı gerekçesiyle ceza alacak.