Öncelikle merhaba, savunmaya başlıyorum;
Sivil olmam ile başlayacağım. Öncelikle Piazza birlik üyesiydim. Fakat son olaylardan sonra CK iznim verilince birlikten çıktım. Sivilliğim bu yüzden, yoksa karakterim Piazza'da çalışmış bir il-legal karakter. Birden fazla il-legal toplantısına katılmış, il-legal roller yapmış, birlik liderleri ile konuşmuş bir karakter. Ayrıca, Chatlog'undan gözüktüğü gibi, benim gözümün önünde ekibimden diyeceğim çünkü Frank_Rinaldi adlı karakter benim dostum. Eskiden aynı birlikte de olsak şuan o birlikte değiliz ikimizde. Gerçek hayatta bir senaryo düşünelim. Daha önce küfürler etmiş, kovalanmış birinin arkadaşının önünde o kişiye tekrar agresif bir tavır sergiliyorsun. Sence mantıklı mı? Orada gerçek bir il-legal'in yapacağı davranış oydu. Ben de yaptım. Birine küfürler edip, kovalayıp, silah gösterip, o barışmaya gelmişken onu kovup onun ve arkadaşlarının sana karşılık vermeMEsini bekleyemezsin.
Gerekli SS'leri savunmamın sonunda atacağım.
Napoleon hood onayına gelirsek. İlk olarak, seni Hood'unda vurmuyoruz. İkinci olarak, karakterin Fransız değil, Napoleon birliğinin olayının tamamen tersi sanki, değil mi? Üçüncü olarak ise, karakterinin (R12) yani daha tanınmamış bir birlik üyesi olduğunu belirtmek isterim. Karakterini il-legal ekiplerden kaç kişi tanıyor tam olarak? Kaç kişi ile iş yaptın? Kaç kişi ile savaştın? Kaç kişiye ceza verdin? Anlatmak istediğimi umarım anlıyorsundur. Bir savaş durumunda senin karakterine girip, hangi birlikten olduğuna bakmam imkansız. Arkadaşım beni çağırıyor, ben de gidiyorum. Bir bakıyorum sen ona küfürler ediyorsun. Ne yapmamı beklersin? Savunmam buraya kadar, yetkili arkadaşa teşekkürler. Sonuçlanabilir.