Konu: [22.11.2023 - Kevin_Coughlan, Ramon_Mulberry] Trolling  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 23.11.2023 00:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin_Coughlan  @summer daze Ramon_Mulberry @being an insomniac

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Morris_Mark, Kenneth_Blackwood, Qassam_BinNasheed

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.11.2023, 23.00 - 00.00 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IdleGas lokasyonunda son 4-5 gecedir tezgah kurup rol ortamı yaratıyordum, bu gece şikayette bulunduğum iki şahıs gelip 3-4 müşterim varken bir anda haraç kesmeye kalktı, vermeyince sistemsel yaralıya düşürüldüm. Tam gittiler derken 5-10 dakika geçmeden tekrar geri gelip tekrar haraç kesmeye çalışıp vermediğim için sistemsel yaralıya düşürüldüm. Yarım saat geçmeden başka bir kişiye daha aynısını yaptılar. Idlegas tarafında birlik olarak genelde oradaki siyahi çetesinin sözü geçiyor IC olarak, ve o birlik ile IC anlaşmam mevcut yani tezgah kurmamda bir sakınca görmedim fakat bu iki kişinin mahalle ile hiçbir bağlantısı yok kafalarına göre haraç kesmeye çalışıyorlar. Ekstra olarak mantık dışı emotelar veriyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Buradaki görüntüde chate bakarsanız göreceksiniz, mantık dışı emote atıyor

Alttaki iki ekran görüntüsünde aynısını yan tezgaha yapıyorlar ve Kevin adlı şahıs Bunny hop da yapıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların tamamen rol ortamı baltalamaya çalıştıklarını düşünüyorum, 50+ seviyeleri mevcut. Bu kadar uzun süre oyuncu olup rol bilgisi düşük insanlar olamaz dolayısıyla bilinçli yapılan hareketler olduğunu düşünüyorum, iyi forumlar.

#1 - 23.11.2023 01:12
Şahit olarak gösterilmemişim fakat oradaydım, şahısların yüksek level olmasına rağmen bu kadar kural ihlali yapmaları üzücü. Gerekenin yapılmasını arz ederim.

#2 - 23.11.2023 21:25