Konu: Latrelle Harden DM Emotesiz ateş tek başına hoodda adam vurmak  (Okunma sayısı 203 defa)

#10 - 11.10.2023 20:16
Ne olursa olsun tek başına sivil bir karakter hoodumu basamaz o an gece olmasaydı o hood kalabalık olacaktı ayrıca diyorsun ya bana agrasif rol diye sslerimde gayet net görebilirsin en başta hakaret bile etmememe rağmen karakterin ardı ardına küfürler etmeye devam ediyor karakterinin ensesine vururum çünkü hem mahallemdeyim hem de senden sayıca üstünüz ne olursa olsun dm kapsamında hadi diyelim değil o emoteni o kadar uzaktan attın ki biz göremedik bize düşmedi diyelim emote de dert değil gelip beni mahallenin ortasında bir sivil karakter küfürleşmeden dolayı vuramaz diyeceklerim bu kadar şikayetini de geri çekmeye niyetim yok merak etme  :'( :'(

Dediklerim net, amacım hood basmak olsa ne olacağı ortada bir şeyi yapmayı göze alıyor isen cezasınıda çekersin. Sokağın seni ölümsüz yapmaz araştır biraz, bu şikayetten sonra senle İC yaptığımız rol dellenmiyecek ben yine senle İC olarak düşmanlığımı devam ettireceğim bu sefer merak etme silah yok istediğini verip brawlda dövücem, attığın emojilerden farkın yok hayırlı günler dilerim.

Kişiler her ne derse desin bütün olaylar saat ve tarih dahil olmak üzere SS lerde mevcut tarafımca başka savunma ve ileti gelmeyecektir.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 11.10.2023 20:20 Harden »

#11 - 13.10.2023 01:41
Onaylı hoodda rol yapıyorsunuz, kişi size onun sokağında olduğunu da hatırlatmış. Bölgeye bir anda birçok insanın toplanabileceğini hesaba katarak role devam etmelisiniz ve Fear RP'ye uymalısınız. Brawl anında silah çekmekte sıkıntı yok ancak buna dikkat etmelisiniz. Latrelle Harden karakteri Fear RP kapsamında cezalandırılacak.