Selamın Aleyküm.Gecenin bu saatinde güzel bir şekilde rol yapmak varken normal bir soruya agresif yapıp üstüne mix yaparak arkadaşlarını o ortama çağırıp "/me Latrelle'nin ensesine patlatır" diye emote atarsan bende üçünüzü dövemeyeceğim için silahıma davranıyorum.
Sana düzgünce yaklaşan her hangi çetecilikte geçmişi olan bir siyahiye bu davranışı sergilesen aynı tepkiyi ondan alırsın DM attığımı düşünmüyorum, hatalı olan taraf sizsiniz. "Serverda brawl atamaz olduk" brawl çıkması için yeterli bir rol yok orda, hem benim normal bir soruma ters yapıp arkadaşlarını oraya mix yapıp çağırıyorsun hem biz suçlu olup DM atıyoruz öyle mi? Ben orada senle teke tek brawl atarım ama gidipte o kadar yaptığın delice rolün üstüne arkadaşlarını mix yaparak çağırman ve böyle bir açıklama yapman ayrı komik.
Emote verdiğimin kanıtı:

Zoom:

Ek: Attığın DM kurallarından birini buraya atacağım.
Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak.
Olay bunun üzerine olduğu için kısaca açıklayacağım ben orada anında silah çekip vurmuyorum ki vurmam çünkü bunun DM kapsamına gireceğini biliyorum, fakat sen ve arkadaşlarının yaptığı roller, SMS olmadan çoğalmanız beni tetikliyor ve rol sel olarak orada küçük düşürüldüğümden dolayı yönlendirdiğim karakter bunu yediremiyor ve üçünüzü dövemeyeceğim için silahıma davranıyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
Tek ve son yanıtımdır, tarafımca başka savunma gelmeyecek kişilerinde diyeceği bir şey yok ise sonuçlanabilir.