Merhaba 2 konudan bahsetmişsiniz. NonRP Driving gece 3 olay heyecanı ile yaptım kabul ediyorum bundan jail alabilirim.
DM konusu ise ortada bir dm döndüğü yok sürekli olarak bunu demeyin arkadaşlar. Savaşa dahil olmadığınızı FM size bildirmiş fakat bize bildirmedi bunun hakkında bilgi bize gece seni esir aldığımızda admin tarafından yapıldı zaten o saatte de saldık. Seni vuırma sebebimiz sürekli o hoodda dolaşıyor savaş rollerine katılıyorsun. Ben kahin değilim bunu bilemem o yüzden ateş ediyorum. Discord üzerinden yazsaydın birlik yönetimine böyle böyle ben savaşa dahil değilim FM bunu yasakladı bizde seni ayrı bir çember içerisine alırdık.
Attığım sste bile (olayı bilmiyorum yalan söylemeyeceğim) görünende bizimkileri görünce maske takıyorsun. Savaşa sürekli yardım da ediyordun adamların aracını sürüyordun. Helikopter meselesi.
EK1: Charlie ile hastaneye giderken bile silah soruyor sana.
EK2: Her gece sizin ekipten 5 6 kişi ve bizim ekipten 4 5 kişi oyuna girer gerek heli savaşı gerekse aşağıdan savaşırdık. Bizde her zamanki gibi sizin binanın etrafında kare çizecek şekilde dolaşıyorduk. O hastaneyi bilme sebebimiz ise Cassandra karakterinin arkadaşımız esir alınınca onu seyretmesiydi.
EK3: Zaten sürekli spec yiyoruz her vurulma vakasından sonra topluca var ekibinde kayıt izliyorduk.
Savunmamız bu kadardır.