Konu: Irskhan_Dzhabrailov - Aimbot Şüphesi  (Okunma sayısı 393 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.09.2023 20:23
Burada herkes senin o olduğunu biliyor(yok editli video, yok codsmp  :garip:) gerekirse Ragnar'da Ragnar'ı vurduğuna dair kanıt var. Onu da atarız sen dert etme, savunmanı yap. Sözle değil kanıtla yap. Ben hile değilim diyorsunuz hep ama hile çıkıyorsunuz bunu anlayamadım.

Ayrıca gidip sen benim eskiden vurulduğum ssini atmışsın merak etme herkes vuruluyor. God olmadığımız için vurulabiliyoruz.  ;)

Anlamakta güçlük çeken kardeşimize özel atılan YouTube videosundan başka bir kesit.
Spoiler: GösterGizle

Hadi hit kaçırmayı geçtim. Sence bir aimbot kullanımı söz konusu olsa düşen adamda mı kullanılır yoksa kaçan adamı vurmak için mi? Gördüğün gibi attığım 2 isimli videoda kaçmakta olan Ragnar isimli arkadaşınıza arkadan olmak şekilde 2 el ateş açılıyor. Deagle ın işleyeceği bir mesafeden. Bildiğim kadarıyla oyun içinde 2 saniyede açılabilecek bir aimbot yok. Aimbot olsaydı arkadaşını kovalamak yerine aimbot ile orada vurmaz mıydı? Hadi varsayalım ki aimbot açık olsun. Burada da kaçması ne o zaman bunlarla birlikte arkadaşınıza 3 hit kaçırılmış. Aimbot kullanmanın ne mantığı kalır o zaman 3 hit kaçıracaksa? Daha fazla ileti gelmeyecek. Sen başka şeyler atabileceğini düşünüyorsan karşının elinde olabileceklerini de unutma. Mirmanu'ya açtığınız şikayet de güzelmiş beğendim. Her vurulan gibi gerekeni yapmışsınız.
Dostum yavaşlatılmış videoda bile belli oluyor, yavaşlattığın için belli olmayacağını falan mı sandın? Eğer oyun oynuyorsak temiz oynayalım, lütfen.  :garip:

#11 - 11.09.2023 20:27
Sonuçlanabilir. Aimbot diyenin birinin aktif ESP şikayeti olması da komedi. Meymun komedisi

#12 - 11.09.2023 20:30
Sonuçlanabilir. Aimbot diyenin birinin aktif ESP şikayeti olması da komedi. Meymun komedisi
Dostum kendi şikayetinden hariç bütün herkesin savunmasını yaptın. Kendi savunmanı yap yoksa şikayet sonuçlanacak.

#13 - 11.09.2023 22:06
Kanıt olarak sayılır mı bilmiyorum fakat eklemek istediğim iki ss var.

Arkadaş burada mal varlığını aktarmaya çalışıyor, hile olduğu galiba belli oldu.

Ban yemeden önce çarpmadan sürersin umarım, iyi roller.

#14 - 11.09.2023 22:52
Kanıt olarak sayılır mı bilmiyorum fakat eklemek istediğim iki ss var.

Arkadaş burada mal varlığını aktarmaya çalışıyor, hile olduğu galiba belli oldu.

Ban yemeden önce çarpmadan sürersin umarım, iyi roller.

Estrella karakteri oyunu bırakırken kendisinden 350k para aldım, oyuna geri başlayacağını söyledi ben de parasını geri verdim. Aktaracak olsam arabalarımı, hesaptaki uyuşturucuları veririm ki zaten tek hotring 350k dan pahalı tutuyor.
Kendime ait para hala hesabımda aktarım söz konusu olsa hesabı komple boşaltırdım.

Verdiğim 350k dan daha çok tutan araçlarım. Aktarım söz konusu olsa araçlarımı verirdim.

Ssi sızdıran arkadaşa selamlar. İyi yapmış açıklık getirdik en azından konuya.

#15 - 11.09.2023 23:06
Güzel hikaye kankacım sen çok akıllısın bak.  :garip:

#16 - 12.09.2023 00:04
Karakterin loglarını kontrol edilmesini istiyoruz. Verdiği kişiden geri alıp böyler bir durum yapmış olabilir. Olmamsı için incelenmesin istiyoruz yaptıysa Karşı tarafında banlanmasını istiyoruz.

#17 - 12.09.2023 00:21
Şikayette bazı arkadaşlar boş ileti atmış. İnceleyecek admin arkadaş boş iletileri silerse veya görmezden gelirse sevinirim. Arkadaş zaten videoda kendisinin olduğunu itiraf ediyor etmese bile Ragnar adlı arkadaşın orada düştüğüne dair kanıtı var. (Onu gerekirse atarız)

Ayrıca yaptığı transferi geri alıp böyle bir ss atmış olabilir. Logların kontrol edilmesini talep ediyorum. Zaten arkadaşın gerekli ihlali ortaya çıkacaktır.
Hile konusuna gelirsek arkadaşın exeli aimbot kullandığı şüphesindeyiz. Exeli aimbot, karakterin bodysine kilitlenir. Kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Tarafımızca başka ileti gelmeyecektir. @Lia

#18 - 12.09.2023 00:47
Hile kullanımı için yeterli kanıt bulunmuyor. Şikayet ret