Konu: Irskhan_Dzhabrailov - Aimbot Şüphesi  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2023 19:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Mothership Irskhan_Dzhabrailov
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.09.2023 22:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Aimbo şüphesi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar arkadaş çok akıllı olacakki hileli bir şekilde video çekio onu editleyip youtubea atmış. Daha öncelerinde editli hile videolarından ban yiyeni çok gördük. Arkadaşın incelenip gerekli cezayı almasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Arkadaş videonun 10. saniyesinde fark ettiyseniz arkadaş yerdeki adamın bel kısmına sıkıyor aim direk kalçaya kayıyor. Zaten admin dikkatli izleyince hile olduğunu anlayacaktır.

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyoruz. Kesinlikle ekiplerinde hile yok arkadaşımız doğru söylüyor.
« Son Düzenleme: 11.09.2023 19:19 Skysurge »

#1 - 11.09.2023 19:22
Videolar yedeklendi, gerekli kanıtlar yenilendi.

#2 - 11.09.2023 19:23
Hit kaçıran aimbotu da ilk kez görüyorum. Madem aimbot ilk hit niye kaçıyor kanka? Mirmanuya hile diyip ağladınız, sıra bize mi geldi?

#3 - 11.09.2023 19:36
Hit kaçıran aimbotu da ilk kez görüyorum. Madem aimbot ilk hit niye kaçıyor kanka? Mirmanuya hile diyip ağladınız, sıra bize mi geldi?
O da geliyor sen merak etme kanıtlı savunma yap bize. Yok editli video diye geçiştirme. Yucanında önceden böyle şikayeti vardı banlandı.  :garip:

#4 - 11.09.2023 19:46
O da geliyor sen merak etme kanıtlı savunma yap bize. Yok editli video diye geçiştirme. Yucanında önceden böyle şikayeti vardı banlandı.  :garip:
Bana ne Yuca'dan Skysurge.

Tarih tekerrürden ibarettir.

#5 - 11.09.2023 19:49
Hadi diyelim ki video bizim, kanıtlar kesilmiş ama neeeyse. E be güzel çocuk. Hit kaçıran aimbotu kim neden kullanır? Alta kendi attığınız kanıtın yavaşlatılmış halini koyayım. Aimbot hit kaçıracaksa neden aimbot kullanılsın? Aklını kullan biraz elin başka yerinde rol yapmaktan kullanamıyorsun aklını.

Hit kaçıran aimbot, iyiymiş.  :garip:

#6 - 11.09.2023 19:57
Boş konuşacağına savunmanı yap burada bana başka şeyler attırmak zorunda bırakma. Bana lafla değil, kanıtlarla gel.

#7 - 11.09.2023 20:01
Burada herkes senin o olduğunu biliyor(yok editli video, yok codsmp  :garip:) gerekirse Ragnar'da Ragnar'ı vurduğuna dair kanıt var. Onu da atarız sen dert etme, savunmanı yap. Sözle değil kanıtla yap. Ben hile değilim diyorsunuz hep ama hile çıkıyorsunuz bunu anlayamadım.

Ayrıca gidip sen benim eskiden vurulduğum ssini atmışsın merak etme herkes vuruluyor. God olmadığımız için vurulabiliyoruz.  ;)

#8 - 11.09.2023 20:17
Burada herkes senin o olduğunu biliyor(yok editli video, yok codsmp  :garip:) gerekirse Ragnar'da Ragnar'ı vurduğuna dair kanıt var. Onu da atarız sen dert etme, savunmanı yap. Sözle değil kanıtla yap. Ben hile değilim diyorsunuz hep ama hile çıkıyorsunuz bunu anlayamadım.

Ayrıca gidip sen benim eskiden vurulduğum ssini atmışsın merak etme herkes vuruluyor. God olmadığımız için vurulabiliyoruz.  ;)

Anlamakta güçlük çeken kardeşimize özel atılan YouTube videosundan başka bir kesit.

Hadi hit kaçırmayı geçtim. Sence bir aimbot kullanımı söz konusu olsa düşen adamda mı kullanılır yoksa kaçan adamı vurmak için mi? Gördüğün gibi attığım 2 isimli videoda kaçmakta olan Ragnar isimli arkadaşınıza arkadan olmak şekilde 2 el ateş açılıyor. Deagle ın işleyeceği bir mesafeden. Bildiğim kadarıyla oyun içinde 2 saniyede açılabilecek bir aimbot yok. Aimbot olsaydı arkadaşını kovalamak yerine aimbot ile orada vurmaz mıydı? Hadi varsayalım ki aimbot açık olsun. Burada da kaçması ne o zaman bunlarla birlikte arkadaşınıza 3 hit kaçırılmış. Aimbot kullanmanın ne mantığı kalır o zaman 3 hit kaçıracaksa? Daha fazla ileti gelmeyecek. Sen başka şeyler atabileceğini düşünüyorsan karşının elinde olabileceklerini de unutma. Mirmanu'ya açtığınız şikayet de güzelmiş beğendim. Her vurulan gibi gerekeni yapmışsınız.

#9 - 11.09.2023 20:20

Anlamakta güçlük çeken kardeşimize özel atılan YouTube videosundan başka bir kesit.

Hadi hit kaçırmayı geçtim. Sence bir aimbot kullanımı söz konusu olsa düşen adamda mı kullanılır yoksa kaçan adamı vurmak için mi? Gördüğün gibi attığım 2 isimli videoda kaçmakta olan Ragnar isimli arkadaşınıza arkadan olmak şekilde 2 el ateş açılıyor. Deagle ın işleyeceği bir mesafeden. Bildiğim kadarıyla oyun içinde 2 saniyede açılabilecek bir aimbot yok. Aimbot olsaydı arkadaşını kovalamak yerine aimbot ile orada vurmaz mıydı? Hadi varsayalım ki aimbot açık olsun. Burada da kaçması ne o zaman bunlarla birlikte arkadaşınıza 3 hit kaçırılmış. Aimbot kullanmanın ne mantığı kalır o zaman 3 hit kaçıracaksa? Daha fazla ileti gelmeyecek. Sen başka şeyler atabileceğini düşünüyorsan karşının elinde olabileceklerini de unutma. Mirmanu'ya açtığınız şikayet de güzelmiş beğendim. Her vurulan gibi gerekeni yapmışsınız.
Arkadaş savunma yaptı sonuçlanabilir. Bizde hile açıp editli video yapalım nasıl olsa ban yemeyiz ya.  :D Burada hiç bir Allahın kulu hile değilim diyemez üzgünüm dostum ama hilesin.  :-\ Neyse admin gerekli kararı verecektir. İyi roller