Konu: Hatalı alt karakter kullanımı  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2023 21:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Deushtc

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @meteesz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Alt karakterde il legal rol

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş alt karakterde araba çalıyor brawl rolü yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açıp ihlal yapmak kötü bir durum, gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 27.07.2023 22:15
brawlı başlatan arkadaşın, kanıt yetersiz. kanıtları güncellediğinde savunma yapılır  :D :-\ :'(

#2 - 27.07.2023 23:04
brawlı başlatan arkadaşın, kanıt yetersiz. kanıtları güncellediğinde savunma yapılır  :D :-\ :'(
Alt karakterle il-legal yapamaz dostum, sana karşı bir brawl atılırsa devam ettirme. İhale ihlal ile karşılık vermek senin sorunun.
İlk il-legal rolü sen yapmışsın zaten.

Neyse, iyi günler Qaqa admin karar verir.  :'(

#3 - 30.07.2023 09:24
Merhaba.

Alt karakter kullanımı içerisinde herhangi bir şekilde illegal role karışamazsınız. Lütfen bu ihlali tekrarlamayın ve bu yazımı uyarı niteliğinde algılayın. @Deushtc

Birdaha ki sefere sürekli role uyum sağlayın. Sizde aynı şekilde bu yazımı uyarı niteliğinde algılayın. İki tarafada tek seferliğine uyarı geçiyorum karşılıklı ihlalleriniz mevcut. @meteesz

; Forum şikayet açarken üslubunuzu, savunma yaparken üslubunuzu koruyun. Korumadığınız süreçte forum&oyun içerisinden cezalandırılırsınız.