Konu: İllegal kural ihlali  (Okunma sayısı 332 defa)

hyp

*
v3 Oyuncusu
#30 - 27.06.2023 20:16

vurup q atmasına benzememez. sivilsin illegal karaktersin, ama gelipte bir birliğe savaş açamassınız. Şikayete Azad adlı isimde eklendi.
Ayrıca karakter senin değil, karakterin sahibi şikayetini açsın. Savunmasını yaparız. ??? ::)

#31 - 27.06.2023 20:23

vurup q atmasına benzememez. sivilsin illegal karaktersin, ama gelipte bir birliğe savaş açamassınız. Şikayete Azad adlı isimde eklendi.

Vurup q atmalık bir durum yok aslan kardeşim, 12 dakika sonra poşevo üyeleri ile rol yaptığım SS burada var.
Ayrıca birlik tanıtımı onayladı, saatlerdir orayı izliyorsun görmüş imkanın olmaz. Onaylı bir birliğe savaş açılmaz diye bir kural var, sen onaylı mısın kanka(?)
Neyse ekleyin bu iş çok uzadı beyler salında sonuçlansın artık.

#32 - 27.06.2023 21:12
bak mamicim, tanıtımın bügün onaylanmış bana burda boş  yapma şimdi sen diyorsun ki birliğimiz açıldı. O zaman sen yine 10gün illegal yasağını beklemediğin için jail yiyeceksin.  ::)

#33 - 27.06.2023 21:40
bak mamicim, tanıtımın bügün onaylanmış bana burda boş  yapma şimdi sen diyorsun ki birliğimiz açıldı. O zaman sen yine 10gün illegal yasağını beklemediğin için jail yiyeceksin.  ::)
Kanka şikayet açıyorsun, konuyu dolandırıp duruyorsun. Git oluşum şikayeti aç bir şey aç. Tek konu altında aç yada. Gelmiş q attın diyip sonrada boş yapma diyorsun? Adam akıllı bir şikayet aç savunma yapalım. Kaç defa bu yüzden oluşum şikayeti açtınız yada yediniz. İl-legal yasak öncesi yapılan roller yasak sonrası rolleri etkilemez. Birlik açılmadan önce bizi il-legal role sürüklediniz, bunu zaten 1. sayfada verdim cevabını. O zaman sizde hatalısınız il legal yasağı olan birliğe il legal rol yapamazsın! Dahada kirletme 4 sayfa ne olm
Spoiler: GösterGizle
Alper sende esp'den görüp q atma kanka yakışmıyor bak
« Son Düzenleme: 27.06.2023 21:46 Azad nine eine kugel »

#34 - 27.06.2023 22:01
Agresif rolü başlatan sensin bunun için ayrı şikayet oluştur savunmayı oraya yapalım, şikayeti farklı yöne çekme. Savunmayı ilk attığım iletide yapmıştım.

#35 - 28.06.2023 02:14
oglum ben ayar oldum bu nasıl şikayettir la kardeş la forza sende her dm de birlikten birliğe atlama la salyangoz böceğinin sümüğü gibi adamsın yapma la kardeş la

İyi bayramlar  ;)
« Son Düzenleme: 28.06.2023 02:28 Harden »

#36 - 28.06.2023 02:43
oglum ben ayar oldum bu nasıl şikayettir la kardeş la forza sende her dm de birlikten birliğe atlama la salyangoz böceğinin sümüğü gibi adamsın yapma la kardeş la

İyi bayramlar  ;)
canını çok yaktığım doğrudur, izin veririm arada vurursun eğlen.

#37 - 28.06.2023 03:11
Ateş açan karakter olan Jamerell 10 günlük illegal birlik yasağını çiğnediği için cezalandırılacak. Kurallar bu noktada net.

Üslubunuz ve yaklaşımınız sebebiyle sizde oyun & forum üzerinden ceza alacaksınız. @Forza_g

Bölge savaşı istiyorsanız sizler için ayrılmış olan Faction Management iletişim kanalından bizimle iletişim kurun.

Ek, şikayetle alakası olmayan ama yorum yapan herkes forum üzerinden susturulma alacak.