Konu: İllegal kural ihlali  (Okunma sayısı 349 defa)

#10 - 27.06.2023 02:51
@Azad nine eine kugel ve @Mirmanu 'nun yaptığı savunmaların aynısını söylüyorum, ek savunma yapmama gerek yok. Her şey yazdıkları gibi.

#11 - 27.06.2023 02:56
Brawlda ilk mermiyi attığınızı sizde söylüyorsunuz, sonuçlanabilir. Her şey ap açık ortada.

#12 - 27.06.2023 02:57
Son bir ekleme şahsım adına attığın chat loglarda karakterim silah çekmemiş bilginize arkadaş nerden gördüyse. İnceleyen yetkili için küçük bir not.

#13 - 27.06.2023 02:58
Brawlda ilk mermiyi attığınızı sizde söylüyorsunuz, sonuçlanabilir. Her şey ap açık ortada.
Brawlda ilk mermiyi atmam yasak mı? Karakterim silahına güveniyor demek ki. Sivil karakterlere karşı brawlı da başlatan sen oluyorsun o hâlde, fazla mantık dışı.

#14 - 27.06.2023 03:01
Son bir ekleme şahsım adına attığın chat loglarda karakterim silah çekmemiş bilginize arkadaş nerden gördüyse. İnceleyen yetkili için küçük bir not.
sağ tarafta seninde karakterinin skini az buz gözüküyor, ya hani.

#15 - 27.06.2023 03:03
sağ tarafta seninde karakterinin skini az buz gözüküyor, ya hani.
Silah mı sıkmış oluyorum kankam az açarken dikkatli aç neyse yeterli savunma yapıldı iyi geceler.

#16 - 27.06.2023 03:07
tamam mamicim çekiyorum seni şikayetten, elinde deagle gözüküyor kusurumuza bakma. hatrın var

#17 - 27.06.2023 08:59
Ek hatırlatma şikayette söylediğim gibi karakterlerimiz il-legal bellinde silah taşıyor.
Ve bunu discordd tickettdam sorduğumda @Hammerlein bana su cevabı veriyor
Spoiler: GösterGizle

Şikayeti benden ceksende sadece savunma kardeşlerim adına.

#18 - 27.06.2023 09:12
selamun aleyküm hayırlı günler canolar öncelikle çok kısa bir şey yazacağım. Biz tanıtımı attıktan bir gün sonra nc mizi attık arkadaşlarda fark etmiştir orada ev falan alıyorduk interior düzenliyorduk admin vardır gitti hatta. sonra arkadaşlar gelip role girdi insan gibi rol yaptık agresif yaptılar sonra yumruk yumruklamaya başladılar ondan sonra beni afk iken dünden beri vuruyordu. Şunuda eklemek istiyorum arkadaşlar bizi çat çut vurdu afk iken ama bizde karşılık vermek için hazırlandık ki anladılar daha güçlüyüz şikayete gözlerini açtılar.   :manifdog Sevgiler saygılar

#19 - 27.06.2023 09:15
birliğin devamı için bizim açımızdan savaş arka planda önce roller sosyalleşmeler. bu arada @Forza_g  arkadaş bana PM üzerinden yazdıklarını buraya atacağım bulursam oradan anlarsınız agresif istediklerini. Abi biz bu birliğe emek verdik bırakmayız falan filan bişiler diyordu