0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Hükümsüz - 02.06.2023 23:33Altı değil dört kişiydik, hepsi yaralıya düşmüştü zaten en son ben düştüm. Uzatmanın anlamı yok sonuçlanabilir.Saymamı ister misin?
Altı değil dört kişiydik, hepsi yaralıya düşmüştü zaten en son ben düştüm. Uzatmanın anlamı yok sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ - 02.06.2023 23:25Alıntı yapılan: Ryu - 02.06.2023 23:21Camhunt kullanıyorsun, seyrini değiştiriyor.Arkadaşlar 500mb oyun için kavga etmeye şimdi odadan çıkın ve biraz hava alın yada odanın pencersini açın bu kadar kin gütmek iyi birşey değilNe alaka şimdi? Kavga içerikli bir cümle kurmamış, siz şüphe altında şikayet açtığınız zaman biz size bu tarz yanıtlar vermedik./Savaşın seyrini değiştirmeyeceğini düşünüyor olabilirsin ama orada yaklaşık 6 birlik üyen daha vardı. İnfo verip vermediğini asla bilemeyiz. Savunmasını yaptığına göre chat üzerinden karşılıklı atışmalara girmeye gerek yok. Başka yanıt gelmeyecek. @Ryu
Alıntı yapılan: Ryu - 02.06.2023 23:21Camhunt kullanıyorsun, seyrini değiştiriyor.Arkadaşlar 500mb oyun için kavga etmeye şimdi odadan çıkın ve biraz hava alın yada odanın pencersini açın bu kadar kin gütmek iyi birşey değil
Camhunt kullanıyorsun, seyrini değiştiriyor.
Alıntı yapılan: meriawam - 02.06.2023 23:32Alıntı yapılan: Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ - 02.06.2023 23:25Alıntı yapılan: Ryu - 02.06.2023 23:21Camhunt kullanıyorsun, seyrini değiştiriyor.Arkadaşlar 500mb oyun için kavga etmeye şimdi odadan çıkın ve biraz hava alın yada odanın pencersini açın bu kadar kin gütmek iyi birşey değilNe alaka şimdi? Kavga içerikli bir cümle kurmamış, siz şüphe altında şikayet açtığınız zaman biz size bu tarz yanıtlar vermedik./Savaşın seyrini değiştirmeyeceğini düşünüyor olabilirsin ama orada yaklaşık 6 birlik üyen daha vardı. İnfo verip vermediğini asla bilemeyiz. Savunmasını yaptığına göre chat üzerinden karşılıklı atışmalara girmeye gerek yok. Başka yanıt gelmeyecek. @Ryu..