Konu: Hükümsüz / İzinsiz cam hunt  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2023 23:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Hükümsüz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ryu
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vuruluyor, vurulduktan sonra cam hunt açıp etrafa bakınıp izinsiz cam hunt kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 02.06.2023 23:14
Kendi yaralı konumumu çekmişim savaşın seyrini değiştirecek herhangi bir durum söz konusu değil. Sonuçlanabilir.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 02.06.2023 23:21
Camhunt kullanıyorsun, seyrini değiştiriyor.

#3 - 02.06.2023 23:23
Ben ve aktif dört adamım vurulmuş vaziyetteyiz. Kime göre değiştiriyor? Bize göre mi? Size göre mi? Sonuçlanabilir.

#4 - 02.06.2023 23:25
Arkadaşlar 500mb oyun için kavga etmeye şimdi odadan çıkın ve biraz hava alın yada odanın pencersini açın bu kadar kin gütmek iyi birşey değil

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#5 - 02.06.2023 23:29
Arkadaşlar 500mb oyun için kavga etmeye şimdi odadan çıkın ve biraz hava alın yada odanın pencersini açın bu kadar kin gütmek iyi birşey değil

kimseye kin gütmüyoruz, ihlal varsa açıyoruz işte.

#6 - 02.06.2023 23:32
Ne alaka şimdi? Kavga içerikli bir cümle kurmamış, siz şüphe altında şikayet açtığınız zaman biz size bu tarz yanıtlar vermedik.

/Savaşın seyrini değiştirmeyeceğini düşünüyor olabilirsin ama orada yaklaşık 6 birlik üyen daha vardı. İnfo verip vermediğini asla bilemeyiz.
Savunmasını yaptığına göre chat üzerinden karşılıklı atışmalara girmeye gerek yok.
Başka yanıt gelmeyecek. @Ryu

#7 - 02.06.2023 23:33
Altı değil dört kişiydik, hepsi yaralıya düşmüştü zaten en son ben düştüm. Uzatmanın anlamı yok sonuçlanabilir.

#8 - 02.06.2023 23:45
Altı değil dört kişiydik, hepsi yaralıya düşmüştü zaten en son ben düştüm. Uzatmanın anlamı yok sonuçlanabilir.
Saymamı ister misin?

#9 - 02.06.2023 23:46
Tamam hadi altı olalım, gene en son ben düştüm ve ortada başka adam yok. Eee-ee sayalım mı?