Konu: (Wim - Devonte) İhlaller.  (Okunma sayısı 134 defa)

#10 - 27.04.2023 22:02
Boş agresif yapılmış diyorsun, kanıtın yetersiz. Ek olarak orada ben yokum bir diğeri brawl rolünde silah patlatıyorsunuz. Ek olarak sokağa gelen arkadaşlarıma direk agresif tutum sergileyen de sizlersiniz. Yöneticiyi kandırmaya gerek yok evet 60 seviyeyim kanka buna niye bu kadar takıldın ki, sana da şikayet açmışlardır önceden milletin huzurunu kaçırma.
Discorddan attığım ss lere bakmanı tavsiye ederim bir de kanka biz sokakda dikilirken onlar gelip aşağıdılar Abileriniz nerde filan dedi Dushane Blackwood - Alperizm sonra agresif yapanda ilk sizsiniz ilk sıkanda sizsiniz ss ler mevcut dc den yollarım yanlış anlatmaya çalışmayın

#11 - 27.04.2023 22:03
forza_g susturması olduğundan ben ileteceğim:

OOC ticaret yaptığınızdan dolayı birliğiniz kapandı, kabullenmeyip hiçbir şey olmamış gibi böyle agresif rollere giriyorsunuz.
İlk öncelikle hesabı çalındı ve onları o yazmadı anlayamadınız kanka çok saçma bir olay ve şuan açsak geri açarız ama daha yeni projelere yöneldik savunmanızı yapın ve yetkili kararını bekleyelim iyi günler

napim
Saygın yok peki kankam komiksiniz  ::) Böyle bir savunma hiç görmedim yetkili kararını bekliyelim

Eski bir konu biliyorsun değilmi?

#12 - 27.04.2023 22:06
Boş agresif yapılmış diyorsun, kanıtın yetersiz. Ek olarak orada ben yokum bir diğeri brawl rolünde silah patlatıyorsunuz. Ek olarak sokağa gelen arkadaşlarıma direk agresif tutum sergileyen de sizlersiniz. Yöneticiyi kandırmaya gerek yok evet 60 seviyeyim kanka buna niye bu kadar takıldın ki, sana da şikayet açmışlardır önceden milletin huzurunu kaçırma.
Discorddan attığım ss lere bakmanı tavsiye ederim bir de kanka biz sokakda dikilirken onlar gelip aşağıdılar Abileriniz nerde filan dedi Dushane Blackwood - Alperizm sonra agresif yapanda ilk sizsiniz ilk sıkanda sizsiniz ss ler mevcut dc den yollarım yanlış anlatmaya çalışmayın
Alper kim kanka tanımıyorum ve birliğimden değil.

#13 - 27.04.2023 22:08
Alper kim kanka tanımıyorum ve birliğimden değil.
Bu beni ilgilendirmez seni tanıman ilgilendirmez arkadaşın ilk geldi ve lafı onlar yapıp planlanmış durduk yere olmaz

#14 - 27.04.2023 22:09
Alıntı
Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
Anlaşmalı bir Brawl rolü olmadığı için şikayet boşa düşüyor, kişi kendini korumak için silahını kullanabilir.