Konu: [17.04.2023] Monica Lombardi - Aktif Rolde AFK  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.04.2023 16:57
Galiba birlik olarak zihinsel problemleriniz var, anlayabiliyorum. Yetkili kararına bırakıyorum şikayeti.

#11 - 17.04.2023 17:12
Galiba birlik olarak zihinsel problemleriniz var, anlayabiliyorum. Yetkili kararına bırakıyorum şikayeti.
Terbiyeni takın, saygını koru 17 yaşında çocuksun. Tanımadığınız bir kişiyi "LEGAL" bir kadın oyuncuyu sokak ortasında vurmanız çok enteresan sonraısnda neden vurduk diye sorunca,

yanınızda gördük ondan vurduk sorusu çok daha enteresan canım benim, oyun oynuyoruz rol ihlali yapmayın pm'den uyardım sizleri sabahtan bellidir DM  ve her türlü ardı arkası kesilmeyen rol ihlali yapıyorsunuz

#12 - 17.04.2023 17:30
Powergaming ssini buraya atmam bile gülünç. Vurulup gülen birisiyle münakaşaya dahi girmeyeceğim, bana powergaming'in babasını yapıp hala Allah rolü yapar gibi vurulmamışcasına gülen oluşumlarla muhattap olmayacağım. Senin yanında, senin oluşumunun yanında gördüğüm her adamı vurma hakkına sahibim. Daha da ileti atmayın sonuçlanmasını bekleyelim.

#13 - 17.04.2023 17:32
Powergaming ssini buraya atmam bile gülünç. Vurulup gülen birisiyle münakaşaya dahi girmeyeceğim, bana powergaming'in babasını yapıp hala Allah rolü yapar gibi vurulmamışcasına gülen oluşumlarla muhattap olmayacağım. Senin yanında, senin oluşumunun yanında gördüğüm her adamı vurma hakkına sahibim. Daha da ileti atmayın sonuçlanmasını bekleyelim.
Sana tanımadığın insanları vurma hakkını kim veriyor dost?  ::) neyse admine bırakıyorum allaha havale ediyorum.

#14 - 17.04.2023 17:34
Sana tanımadığın insanları vurma hakkını kim veriyor dost?  ::) neyse admine bırakıyorum allaha havale ediyorum.

Ben veriyorum. Oyunda vurmak/vurulmak discorda elemanlarımı çekip sövmeye benzemez. Mağdur rolü oynamayı kesin, herkes sizin nasıl birisi olduğunuzu biliyor. Senin oluşumun ve DEMACHI oluşumuyla tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum. Senin oluşum üyeni gördüm, yanında arabasında oturanları da vurdum. Bunda bir problem yok, olay birlik üyelerinin hunharca ihlal yapması. AFK atamazsınız vurulurken, bu kadar basit. Daha da ileti tarafımca gelmeyecek, aşağıda ne yazıyorsan yazabilirsin.

#15 - 17.04.2023 17:36

#16 - 17.04.2023 18:20
Karakter ceza alacak.

Alıntı yapılan: SAVAŞ VE ÇATIŞMA KURALLARI
Savaş döneminde AFK kaldığınız yerlere dikkat etmelisiniz. Evinizi kilitleyerek, işyerinizi kilitleyerek vs. AFK kalmaya özen gösterin. Etkileşime maruz kalabileceğiniz her yerde AFK olsanız bile size karşı yapılan her türlü rol geçerli sayılır. "AFK idim" diyerek iptal edemezsiniz. Vurulduysanız, yaralı rolü süresi işlemeye başlar.