Konu: [17.04.2023] Monica Lombardi - Aktif Rolde AFK  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2023 04:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Monica Lombardi - @Rantendo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: aktif rolde afk

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar DEMACHI hooduna saklanmaya çalışırken vurduk, Monica Lombardi karakteri AFK atıp hit yememeyi tercih etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum, inkar ederse videolu kaydı atarım buraya.

#1 - 17.04.2023 05:21
24 saat içerisinde savunma yapın lütfen. @Rantendo

#2 - 17.04.2023 16:03
Zaten rolden önce afkydım, rolde salmadım.

#3 - 17.04.2023 16:12
Ayrıca,  sıktılarını görüyorsunuz fakat neden sıktıları hakkında bilginiz var mı? ben legal üyeyim, ve Demachi ve Totorovic arasında geçen savaş süreçinde ben bulunmadım. Hastane birliğinde aktif olarak Doktor rolü yapıyorum, adamlar beni tanımadıkları halde mix yaparak ateş açıyorlar, dm atıyorlar bir nevi. Saklanma söz konusu değil arabayla oyunda ki eşimle geziyorduk .

#4 - 17.04.2023 16:25
Ayrıca,  sıktılarını görüyorsunuz fakat neden sıktıları hakkında bilginiz var mı? ben legal üyeyim, ve Demachi ve Totorovic arasında geçen savaş süreçinde ben bulunmadım. Hastane birliğinde aktif olarak Doktor rolü yapıyorum, adamlar beni tanımadıkları halde mix yaparak ateş açıyorlar, dm atıyorlar bir nevi. Saklanma söz konusu değil arabayla oyunda ki eşimle geziyorduk .

Hood bölgenizden beri sizi takip ettik, Diego ve diğer karakterler akşam olan çatışmada bulundular. Araçta sen varsın diye seni vurmayacak mıyız? Şaka yapıyorsun galiba. Şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 17.04.2023 16:41

Hood bölgenizden beri sizi takip ettik, Diego ve diğer karakterler akşam olan çatışmada bulundular. Araçta sen varsın diye seni vurmayacak mıyız? Şaka yapıyorsun galiba. Şikayet sonuçlanabilir.

Kayıt aldım diyorsun, eğer takip ettiğini kanıtlarsan o kayıt ile ben onaylayacağım.

#6 - 17.04.2023 16:46
Sadece size ateş açıp afk attığınızın kaydı var. Onda da zaten sen AFK atıyorsun. Olay burada benim takip etmem değil senin vurulmamak için AFK atman. Sonuçlanabilir. @Stromae

#7 - 17.04.2023 16:52
O rol başlamışken ben afk atmadım,  olay sizi takip etmemiz değil diyorsun o zaman meta veya esp olup olmadığını bilemeyiz de, ben sizin bizi takip edip bizi nasıl bulduğunuz öğrenmek istiyorum.

#8 - 17.04.2023 16:54
AFK atmadığını kanıtla, işim gücüm yok sizi vurmak için ESP mi açacağım? Biz size bakmaya gelirken siz DEMACHI tarafına doğru gittiğiniz için karşımıza çıktınız. Burası senin şikayet edildiğin bir forum konusu. Daha fazla seninle münakaşaya girmeyeceğim.

#9 - 17.04.2023 16:56
Takip ettiğini kanıtla.