Oyuna girdiğiniz an gelip Hannah ile 1 tane chatlog atmadan organize şekilde saldırmanız ne kadar mixing yaptığını kanıtlamış olsa bile yine de ilk olarak kendi savunmamı yapacağım.
Öncelikle oyuna girdiğiniz an 19:52 ve bana 19:55'de sıkıyorsun, AFK bir oyuncu ile role girmemeniz gerektiğini bilmeniz gerekirdi. Ben o an bir role dahil olmadım, oyunu alta atmışım, skin ile ilgili işlerimi hallediyorum. Ayrıca ekran görüntülerinde de ne hayırsa bir oynama mevcut, üstten kırpılmış bu dikkatimi çekti. Kendim için söyleyecek hiçbir şey yok, oyun ile hiçbir bağım olmazken benimle role girmeniz sizin hatanız.
Şimdi gelelim Jaidel karakterinin savunmasına,
Yemek yemesi NON-RP'ye giriyor fakat RK yapmıyor, aksine Hannah karakteri Jaidel'e sıkarak RK yapıyor. Maske takması savaşa girdiği anlama gelmiyor, elinde silah vs. göremiyorum. Jaidel yumrukla girişmediyse saldırmamıştır. Ayrıca Jaidel crash yiyor ve beş dakika içinde hemen geri giriyor, böyle şeyler olağan dışı değil.
Hannah ve Albert karakterlerinin bağlantısını hala çözemedim, tamamen OOC arkadaşlık ile gelip sokağa sıkamazsınız. Zaten yaptığınız onlarca ihlal sonrası Crisberg oluşumu kapatıldı ama devamını getirmemeniz daha makul olur.