Konu: Nikolai Poschevo - mermi.cs  (Okunma sayısı 628 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.02.2023 00:02
Dostluğu falan geçelim, Yılmaz Güney fanlarıyla bizim dostluğumuz olamaz, senin dağdaki hevallerle bizi karıştırma.

"Silahı veren adminin adını söyle" Herhangi bir adminden almadım. Bu silahlar sevkiyatla iniyor, elden ele geçiyor ya da stoklanıyor. Yaratırken mermi kısmına 500 yazıp silahı şehire öyle indirirlerse silahlar 500 mermili olur. Ben dört yılda bu sunucuda çok sevkiyat gördüm, 300 mermili silahlar da indi 100 mermili de 200 mermili de, sizin bilmemeniz normaldir sorun yok.

Fakat bilmediğiniz konularda bu kadar kesin konuşmak sizi küçük düşürüyor, yüzünüz kızarsın biraz. Daha fazla asılsız itham istemiyorum, şikayetini yapar geçersin ve incelenir, toksik iletiler atmak size bir şey kazandırmıyor. Biz platform oyuncuları olarak, sizlerin mental sağlığından şüpheliyiz. Sadece şüphelerimizi arttırıyorsunuz.

#11 - 17.02.2023 00:04
Dostluğu falan geçelim, Yılmaz Güney fanlarıyla bizim dostluğumuz olamaz, senin dağdaki hevallerle bizi karıştırma.

"Silahı veren adminin adını söyle" Herhangi bir adminden almadım. Bu silahlar sevkiyatla iniyor, elden ele geçiyor ya da stoklanıyor. Yaratırken mermi kısmına 500 yazıp silahı şehire öyle indirirlerse silahlar 500 mermili olur. Ben dört yılda bu sunucuda çok sevkiyat gördüm, 300 mermili silahlar da indi 100 mermili de 200 mermili de, sizin bilmemeniz normaldir sorun yok.

Fakat bilmediğiniz konularda bu kadar kesin konuşmak sizi küçük düşürüyor, yüzünüz kızarsın biraz. Daha fazla asılsız itham istemiyorum, şikayetini yapar geçersin ve incelenir, toksik iletiler atmak size bir şey kazandırmıyor. Biz platform oyuncuları olarak, sizlerin mental sağlığından şüpheliyiz. Sadece şüphelerimizi arttırıyorsunuz.
Tamam.

#12 - 17.02.2023 00:05
Ne diyorsun bro ben ban yedim böyle konuştuğumdan sizin bu 2. Oluyor ama artık ne hevali ne teröristi  :D

#13 - 17.02.2023 00:07

birde bu silahlar sevkiyattan sadece size mi 500 mermi li iniyor anlamadım bende sevkiyattan ak47 aldım 100 mermi li geldi beş silahta üstelik en son sevkiyattan beri kaç defa savaşa girdiniz iki gün önce zaten sadece bizim olduğumuz yerde ak ile tarafın kanıt at bize laf dolandırma

#14 - 17.02.2023 00:18
Kardeşim WulqueN’e sürekli terörist muamelesi yapmanız baydı artık. Şikayeti geçtim, bir insan sırf Yılmaz Güneyi seviyor diye onu terörist ilan edemezsiniz inanın vatana millete sizden çok katkısı vardır. Hepiniz iyi, vatansever insanlarsınız eyvallah fakat bir insana iftira atılması şu hayatta en sevmediğim şey. Bu yazdıklarımı kinle veya kendisi arkadaşım diye yazdığımı düşünmeyin, hepiniz iyi babacan insanlarsınız sağolun varolun. İyi geceler herkese.

#15 - 17.02.2023 00:20
Yaratırken mermi kısmına 500 yazıp silahı şehire öyle indirirlerse silahlar 500 mermili olur.

birde bu silahlar sevkiyattan sadece size mi 500 mermi li iniyor anlamadım

Bizde 500 mermili silah var demedim. "Bir silah, yaratılırken mermi kısmına 500 yazılırsa eğer silahlar 500 mermili olarak iner." anlamına gelen bir varsayım yaptım. Okuduğunu anlamaman, varsayım, misal, örnek, bunların anlamını bilmiyor olman kimsenin hatası değil. Sorun senin eğitim hayatınla alakalı olabilir.

Her ileti sonrası tekrar yazmayayım diyorum ama hep bana orta açıyorsun vurmadan geçemiyorum

#16 - 17.02.2023 00:22
Yaratırken mermi kısmına 500 yazıp silahı şehire öyle indirirlerse silahlar 500 mermili olur.

birde bu silahlar sevkiyattan sadece size mi 500 mermi li iniyor anlamadım

Bizde 500 mermili silah var demedim. "Bir silah, yaratılırken mermi kısmına 500 yazılırsa eğer silahlar 500 mermili olarak iner." anlamına gelen bir varsayım yaptım. Okuduğunu anlamaman, varsayım, misal, örnek, bunların anlamını bilmiyor olman kimsenin hatası değil. Sorun senin eğitim hayatınla alakalı olabilir.

Her ileti sonrası tekrar yazmayayım diyorum ama hep bana orta açıyorsun vurmadan geçemiyorum

Bizde çok ak47 aldık, hiç biri 120+30'un üstünde gelmedi, sürekli 120+30 olarak gelir mermiler. Biraz daha zorlarsan yönetimi kandırmaya çalışmaktan forum ban yiyeceksin direk.

#17 - 17.02.2023 00:23
Tamam bro şimdi kanıtları göster

#18 - 17.02.2023 10:48
Merhabalar, daha önce sunucuda 300 mermili ya da 400 mermili sevkiyat indirilmedi. Silahların mermileri her zaman sabit olmuştur, yetkili arkadaşlarla aramızda da konuştuk fakat geçmişe dönük böyle bir sevkiyat yapılmadığını düşündük. Yine de kimsenin hakkı geçmemesi için iletişim eksikliği yaşanmaması adına detaylı bir kontrol olacak.

Şikayet inceleniyor.

#19 - 17.02.2023 20:36
Mermi.cs için yetersiz kanıt ve hile kullanımı tespit edilmedi, inceleme sona erdi. Verilen silahlar, veren kişinin dalgınlığı sebebiyle yüksek mermili verilmiş. Gün içerisinde yüksek mermili silahlar tespit edilip mermisi default hallerine döndürülecek. @Zangief forumdaki tavrın yüzünden FM üst yönetiminin ortak kararıyla ortak nezaket kapsamında cezalandırılacaksın. Bundan sonraki iletilerinde bunu göz önünde bulundurarak dikkatli davran.