| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chia - @Hasquik Ramirez - @LosTRa213 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsü - Video Kayıtları Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.12.2022 - 01.30 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NON RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Palomino üzerinde peş peşe 2 hırsızlık ihbarı alıyorum ve LIMA ekibi olarak oraya yöneliyorum. (?) Ne tesadüf ki soyulan evin kapısı kilitli olarak görünüyor.
Daha sonra içeriye ihtar veriyorum, bir süre kapı önünde bekliyorum ve yine ne kadar tesadüf ki
evin sahibi olaylardan habersiz, burada ne oluyor? diye konuya giriyor. Hırsızlık vb. hiç bir şeyden bahsetmiyorum ve ağzımı asla açmıyorum, bir süre onu ve yanında gelen Ramirez karakterini gözlemliyorum, hırsızlık olduğuna dair bir bilgi vermiyorum, Ramirez karakteri de geldiğinde "Chia burada ne oldu?" diye bir cüme kullanıyor, yine hırsızlığı söylemiyorum.
Nasıl bir ileri görüşlük ise 1 dakika geçmeden, her ikiside evin soyulduğunu söylüyor, onlara böyle bir bilgi vermedim, çünkü evi arkadaşlarına soyduruyor ve polise bildiri gidince kapıyı kilitliyorlar.
Baştan sona her şeyi video kayıtlı ve ekran görüntülü eke sunuyorum, insanların meslek yapıp saatlerce uğraştığı şeyleri ufak - sunucunun açığı ile para kasıyorlar.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Hırsızlık ihbarının 2 kere geldiğine dair kanıt :
Evin soyulduğundan habersiz davranıyorlar, polis gelmiş ayağına yatılıyor kanıt :
Evin soyulduğuna dair bir bilgi vermedim, 1 dakika geçmeden ikisi birde ev soyulmuş ayağına yatıyor (?) :
En kritik kanıt, evi başkalarına soydurduğunu kabul ediyor ve bunu maskeli olarak yaptıklarını itiraf ediyor :
Ek açıklamalar(varsa): İnsanların saatlerce uğraşıp para kastığı ortamda bu tarz ucuz buglar ile para kasmaya çalışıyorlar, dünde aynısını yaşadım ancak hiç dikkat etmedim, dünde aynı evdi. Video kaydını bulup ekleyeceğim, belki de 1 haftadır yapılıyor, detaylı incelemelerin yapılmasını ve paraların silinmesini, en ağır cezayı almalarını talep ediyorum.