Konu: [18/11/2022] Blayne Boichev  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.11.2022 18:55
Şahit olarak bir ekleme daha yapacağım; Car Wash etrafında kimse yoktu bunu @mami_xx  doğrulayabilir. O aşşağıya atladığı zaman bende oradaydım seni hiç bir şekilde görmedim oranın yakınından bile geçmedin. Ayrıca bir saniyede nasıl arkasını dolaşabiliyorsun. Eğer ssli kanıtların yoksa daha fazla yazı yazmana gerek yok. Savunman bu kadar ise sonuçlanabilir. Admin arkadaşları yormayalım. İyi forumlar.
Orda olmadığıma dair bi kanıtınız varsa atabilirsiniz altımda araç vardı önlerinden geçtim @doganay0781'ın arkasına geçip vurdum

#11 - 18.11.2022 19:23
Evet doğruluyorum kimse yoktu, nerden geldin nerden gördün sesi nasıl duydun kanka, ss kanıt atabilirsin eğer yoksa sonuçlanabilir.

#12 - 18.11.2022 19:37
Evet doğruluyorum kimse yoktu, nerden geldin nerden gördün sesi nasıl duydun kanka, ss kanıt atabilirsin eğer yoksa sonuçlanabilir.
  Carwash'ın  etrafta dolaşıyordum diyorum çatıştıkları sokağa girdim vurdum kanka sen anlamıyon galiba sana anlatmak biraz zor

#13 - 18.11.2022 19:42
Şikayet de adım geçmiyor ama olay anında ordaydım, arkadaş silah sıkılan sokağı eliyle koymuş gibi buluyor, silah sesi okadar net gelmez ve o uzaklık dan ses gelmesi imkansız, şikayeti açan arkadaşlar adına daha yazı gelmeyecek, kanıtın varsa atabilirsin, yoksa sonuçlana bilir.
« Son Düzenleme: 18.11.2022 19:45 Muratcan929 »

#14 - 18.11.2022 20:00
Şikayet de adım geçmiyor ama olay anında ordaydım, arkadaş silah sıkılan sokağı eliyle koymuş gibi buluyor, silah sesi okadar net gelmez ve o uzaklık dan ses gelmesi imkansız, şikayeti açan arkadaşlar adına daha yazı gelmeyecek, kanıtın varsa atabilirsin, yoksa sonuçlana bilir.
Carwash da dolaşıyorum diyorum tekrar edicem çünki anlamıyonuz arkadaşım aşşağı atlıyor kaçıyor sokağa bakınıp içeri giriyorum adamlar çatışıyor bende arkadan vuruyorum abartılacak bir konu değil konu DM den daha farklı yerlere gidiyor başka bir şikayetiniz varsa kanıtları toplayıp açın. Zaten @emonivon'un arkadaşıyım İC olarak bunu doğrulayacaktır savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 18.11.2022 20:23 Crex »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#15 - 19.11.2022 19:57
Yetersiz kanıt. Kişinin orada olmadığına veya dolaşmadığına yönelik net bir kanıt bulunmuyor. Ceza verilmeyecek.