Selamlar, meslek aracında birlik mesleğini yaparken bayır aşağı indiğim sırada kişi önüme kırdı ya da zaten ters şeritten geliyordu. Kamera açısından ötürü anlayamadım tam olarak. Burda herhangi bir suçlamada bulunmuyorum. Meslek aracında olduğum için, devrilmemesi ya da çarpmaması için ve role de girmek istediğim için hızlı olmak adına "s..yim" kelimesini anlık kısalttım. Attığım rol ss'lere ve yaptığım rollere bakılırsa sık karşılaşılan bir durum değil, nadir karşılaşılan bir durum. Büyük bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Benimle role girmek yerine pm üzerinden neden böyle bir role girdin diyor. Burada bir hata yok. Önüme kırdı ve sinirlendim. Rolün devamında "trafik kazalarında ya da kavgalarında agresif rol yasak" kuralını bildiğim için sakinleşip "tamam sorun yok, bir daha böyle sürme dostum" gibi bir rol izleyebilirdim kavga edecek halim yok fakat role girmek yerine hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Pm üzerinden de konuşup güzelce açıklasam da anlaşamadık. Şikayet açmayı tercih etmiş fakat herhangi bir sorun göremiyorum. Ne agresif bir rol var ne de retarted rp var. Rolsel bir konuyu hem PM üzerine hem de foruma taşımak ne kadar mantıklı bilemiyorum fakat saygı duyuyorum.
Telefonuna gelen mesaja bakmak yerine "Sürekli rp" kavramına uyup role baksaydın neden bu tarz bir rol izlediğimi anlardın ki motosikletini düz sürmek yerine önüme kırdığını da görebilirdin. Sağlık olsun