Konu: [14.09.2022] Kural İhlali  (Okunma sayısı 268 defa)

#10 - 15.09.2022 02:38
Arkadaşımın ilettiklerini yazıyorum. Aynı şeyleri yazmak istemiyorsan daha fazla ileti atma. Burada etkinlik ihlalinden bahsedilmiyor zaten. Reklam onaylandıktan sonra mekanda belirmeniz sadece rolü baltalamaya yönelik hareket. Reklam onaylandıktan 2-3 dakika sonra gelmişsiniz sıkmışsınız. Bunu kendi adıma yazdım, diğer yazılanlar arkadaşımın adınaydı. Artık şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar.

#11 - 15.09.2022 09:13
Arkadaşımın ilettiklerini yazıyorum. Aynı şeyleri yazmak istemiyorsan daha fazla ileti atma.
Artık savunmalar bitti ve ben sizlere anlatmaya çalışıyorum anlamak istemiyorsunuz.
Burada etkinlik ihlalinden bahsedilmiyor zaten.
Öyle mi dersiniz? Bakalım şikayeti ne olarak açmışsınız?
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Etkinlik Kural İhlali
Görüldüğü üzere "etkinlik kural ihlali" üzerinden açmışsınız.
Reklam onaylandıktan sonra mekanda belirmeniz sadece rolü baltalamaya yönelik hareket. Reklam onaylandıktan 2-3 dakika sonra gelmişsiniz sıkmışsınız. Bunu kendi adıma yazdım, diğer yazılanlar arkadaşımın adınaydı. Artık şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar.
İlk başta açtığınız şikayetin farkında olun. Etkinlik kural ihlali mi, yoksa başka bir ihlal mii? Yani ne demeye çalıştığınız bile muamma. Bir diyorsunuz "reklamdan geliyorsunuz" sonra diyorsunuz "etkinlik ihlali yaptınız" sonra tekrar diyorsunuz "etkinlik ihlalinden bahsedilmiyor" yani sürekli kendinizle çelişip aynı çemberin etrafında dönüp duruyoruz farkında mısınız? Önceki postlarda savunmayı yaptım oradaki yazdıklarım savunma olarak baz alınabilir. Ortada hiçbir şekilde ihlal yok sadece siz böyle görmek istiyorsunuz ve sizin böyle görmek istediğiniz, size göre doğru olan şeyi dayatmaya çalışıyor, anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Sizin doğrularınızla değil, sunucunun doğrularıyla ilerlememiz gerekiyor. Sunucunun doğrularına göreyse etkinliğe dair hiçbir ibareniz mevcut değil. Sadece bir adet reklam atılmış hepsi bu kadar. Reklamlar bizde zaten kapalı chate yazdığımız tüm komutlar kayıt ediliyor ve o saatteki loglarım, loglarımız kontrol edilebilir ki reklamlar ve yayınlar kapalıydı. Şunu belirtmeden edemeyeceğim. Oraya süren kişi biz değiliz, oraya süren yani en başta giden kiş @fellerTiberius  kişisiydi. Kendisi bunu doğrulayacaktır. Yani sizi ben bulmadım, ne Castucci birliği ne Sırp birliği ne GLM kısacası savaştaki tüm birlik üyeleri doğrulayabilir ki ben sizi bulmadım, ben oraya konvoyu götürmedim. Ben sadece orada sadece ateş etme işlemini ben gerçekleştirdim. Artık daha fazla arkadaşınıza ya da size anlatmayacağım çünkü anlattığım kadarını değil, algılamak istediğiniz kadarını algılıyorsunuz. Şikayet sonuçlanabilir iyi günler iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 15.09.2022 09:21 itsbard »

#12 - 15.09.2022 12:26
Savunma yeterli görüldü ceza verilmeyecek.