Öncelikle ortak nezaket kuralını çiğnemedim kişiye güzelce kendimi ifade etmeye çalışıyorum oradaki oğlum kışkırtma anlamında değil kendisi de zaten bana birader diyor diğer mesajlara bakarsanız durumu zaten anlatıyorum 2. olarak durup dururken garaja giriyoruz kendileri garajın kapısını kapatıyor aramızda ne rol geçmişi var ne karakterlerimiz birbirini tanıyor Amillie isimli karakterle husumetimiz var kendisi yüksek ihtimalle OOC bir şekilde durumu bunlara anlatıyor ve kapıyı üzerimize kapatıyorlar ardından bize saldırmaya başlıyorlar, Karakterim illegal değil sadece 1 suçtan sicili var bir birlikte dahi değilim
Gelelim bisiklet rolüne kendisi bana 130 demiş fakat en az 160 170 arası bir hızla çarpıyor o kadar hızlı çarpıyor ki buga düşüyorum bu kadar saçma bir rol olamaz bir insan bir insana bu hızla çarpıyorsa benim zaten ölmem gerekiyor kendisine durumu güzelce izah etmeye çalışıyorum fakat bana aynı cümleleri söylüyor discord çağırmamın sebebi bile kavga değil güzelce anlatmak mesajlara baktığınızda kişiyi kışkırtmıyorum bile ayrıca arkadaşı eli ile koymuş gibi bizi buluyor ortada bir METAGAMİNG'de söz konusu bu şikayette benim yaptığım yalnış kadar kendisinin de yalnışları mevcut bunları göz önünde bulundurmanızı önemle arz ederim.