Hesabımın incelenmesin de bir sorun yok, incelenebilir. Para teklifi konusuna gelir isek yaptığım hareketlerden dolayı kendimi eksik hissettim ve yaptığım hatayı bir nebze olsa dahi telafi etmek istedim, ne kadar şikayeti çekersen para vereceğim desem de sonrasında çekmene gerek yok, istersen telafi edebilirim yazdım. Herkes kendisinden mükellef, bu konuda da sıkıntı yok lakin en azından uyarabilirdin değil mi Leviathancığım. Şikayet sonuçlanabilir akabinde hesabım incelenebilir. Sunucuyu 2020 senesinden beri aralıklı olarak oynamaktayım, 15 level olmam hiç bir şey değiştirmiyor. Kayıt olduğum ve oynadığım saate bakacaksın. Para kazanmak zor değil, ekonomi durumu Hard olarak gözükse de rol ve ticaret yaparak kolaylıkla kazanabilirsin. Gelelim parayı nasıl kazandığıma, 2020 başlarında OOC'den abim ile Legal Club satın aldık ve bir ay aralıksız şekilde her gece açtık. Sonrasında askerlik kağıdım eve geldi, ben askere gittim. Ben askere gittikten sonra abim devam etti. 5-6 ay boyunca hiç girmedim. Yani levelimin düşük olması sunucuda para kazanmama engel değil. Ayrıca beni PM üzerinden kışkırtıp SS alma, burası bir oyun platformu. Kin beslememelisin. Açık ve net ol, kimseye kin besleme. Savunmam bitti, şikayet sonuçlanabilir. İyi oyunlar dilerim.