Konu: [20.06.2022] Edward Ruth & Timur Pavlovic. RK/Car Rammıng  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2022 02:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   
Edward Ruth @Nogitsune
Timur Pavlovic @monst3r

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2022 - 01:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK-Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Edward Ruth karakteri ev soyuyor ve Angelina bunu görüyor. Sözlü münakaşaya giriyorlar. O sırada kişi kaçmaya başlıyor. Yaşanan arbede de Angelina Edward Ruth karakterini düşürüyor. Polisi arıyor. Arkadaş 90 saniye sonra kalkıyor. RK ya uymadan ne bir sürünme rolü ne de bir yaralı rolü yapmadan tekrar koşuyor ki ilginç. Koşuyor yani. Sonra tekrar yakalıyorum ve tekrar kaçmasını önlemek adına RK'ya düşürüyorum. Tekrar polisi arıyorum. Arkadaş o sırada tekrar kalkıyor ve tam koşamadan ben yine düşürüyorum. 3 kez RK'ya düşüyor. Daha sonra Timur Pavlovic karakteri geliyor. Olaya müdehale ediyor. Ama kendilerini /do kanalından da uyarmama rağmen benimle bildiğiniz OOC sohbet ediyorlar. Daha sonra sanırım  Timur Pavlovic sinirlenmiş olmalı ki bisikletle 2 kez beni eziyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Car Rammıng

3 kez darp edildikten sonra ki kalkış. :nays:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar TROLL mü yoksa rol mü baltalamaya çalışıyor bilmiyorum ama ROLEPLAY kavramını bilmeleri lazım. Ceza almalarını istiyorum. Birde bana zıplayarak koştuğumu söylemiş. Bir iki kez zıplamak BUNNY değil. Senin gibi yapmıyorum ben.

#1 - 20.06.2022 03:32
Karakteriniz legal bir oluşumda, belediye çalışanı rolü yapıyorsunuz. Üst katımdaki evi soyuyorsunuz ID'si 1958, ve benim bir kat alttaki soyduğum evi 1954 ID'li evi gördükten sonra polise evimi soyuyor diye ihbar atıyorsunuz ve bana bu gerekçe ile saldırmaya başlıyorsunuz. Yaptığınız rolün hiçbir mantıklı tarafı yok, evinizi soysam bir mantık arayacağım fakat oradaki evinizin ID'si 1960.
Madem GOV birliğinde rol yapıyorsunuz ev soymakla alakanız ne işiniz var 1958 ID'li evden çuvalla çıkarak? Madem ev soyuyorsunuz illegalsiniz ihbar nasıl atabilirsiniz nasıl polise sığınabilirsiniz? Ya da alakanız dahi olmayan bir daireden ötürü nasıl sataşabilirsiniz fear rp yapmadan.Karakteriniz 18 yaşında hiçbir kas sistemi bile gelişmemiş cılız bir kız, üstüme oturma emote'u vererek, yerde sistemsel yaralı konumdayken tekmeleme emote'u vererek benim ayağa kalkmamı sonsuza kadar engelleyeceğinizi hayal ediyorsunuz. Karşısında kendinden kat kat iri bir karakteri, hırsızı görüyor ve hiç korkmadan korkusuzca hırsıza doğru zıplaya zıplaya koşuyor, yumruk sallıyor. Yaralıya düşüyorum, do kanalından ve emote'lar ile olabildiğince kanama rolleri, hasarlı rolleri yapmaya çalışıyorum sistemsel yaralıdan kalkınca da emote vererek bunu olabildiğince sizin yumruk spamlarınızdan etkilenmeden role dökmeye çalışıyorum fakat rol yapmama dahi müsade vermeden sürekli kalktığım gibi sistemsel yaralıya düşürüyorsunuz beni. Yaptığınız saçmalıklara karşı sizinle yan yana dahi bulunmak istemedim ve bir an önce sizden kurtulmak istediğim doğrudur. Bunu da sırf kural ihlali olmasın, kural ihlaline kural ihlali ile yanıt vermemek için rolle desteklemek istedim ki en emote vermediğim kesitleri SS çekerek atmışsınız. Yaptığınız hareketlerin görülmesi için rapor attım ve @Pasha ilgilendi. Olay esnasında beni izlediğini varsayıyorum. Sizin yaptığınız rol yüzünden doğaçlama bir şekilde polise yakalandım ve bütün her şey sarpa sararak oyun keyfim mahvoldu, tamamen kural ihlallerinizin neden olduğu şey bu bana.

Timur karakteri ile yolda rastgele karşılaştık. Kendisi Angelina karakterini "Bunny Hop" yapmasına ve beni defalarca sistemsel yaralıya düşürüp kalktığım gibi tekrar düşürmesine şahittir. ( Bir nevi Spawn Kill )

Ek açıklama: "Birde bana zıplayarak koştuğumu söylemiş. Bir iki kez zıplamak BUNNY değil. Senin gibi yapmıyorum ben." Olay anlattığın şekildeki gibi gelişseydi erkek karakter ile kız karaktere yaralıya düşecek bir insan daha tanımıyorum. Aynı zamanda hem telefon ile konuşup hem numarayı kaydedip hem de zaman zaman sürekli /telefon yazarak bana nasıl "Bir iki kez" zıplayarak yetişebiliyorsunuz pes doğrusu.Timestamp açık olsaydı verilen emote ve zaman aralığına bakılarak "Bunny Hop" yapıldığını rahatlıkla anlayabilirdiniz.
Ek açıklama-2: "Kendilerini /do kanalından da uyarmama rağmen benimle bildiğiniz OOC sohbet ediyorlar." Herhangi bir sohbet görmeyi geçtim, kendimin /do kanalı üzerinden yazmış olduğu tek bir harf göremiyorum roleplay çerçevesi dışında. Oysa kendisi /do kanalı üzerinden "Ok" cevabı veriyor.

Kendisinin yaptığı ihlaller için de ekstra ceza talep ediyorum, @monst3r ve @Pasha tarafından varsa ekstra kanıt ya da şahitlik bekliyorum.

:vays: :nays: :sampanya:

#2 - 20.06.2022 11:03
Karakteriniz legal bir oluşumda, belediye çalışanı rolü yapıyorsunuz. Üst katımdaki evi soyuyorsunuz ID'si 1958, ve benim bir kat alttaki soyduğum evi 1954 ID'li evi gördükten sonra polise evimi soyuyor diye ihbar atıyorsunuz ve bana bu gerekçe ile saldırmaya başlıyorsunuz. Yaptığınız rolün hiçbir mantıklı tarafı yok, evinizi soysam bir mantık arayacağım fakat oradaki evinizin ID'si 1960.
Madem GOV birliğinde rol yapıyorsunuz ev soymakla alakanız ne işiniz var 1958 ID'li evden çuvalla çıkarak? Madem ev soyuyorsunuz illegalsiniz ihbar nasıl atabilirsiniz nasıl polise sığınabilirsiniz? Ya da alakanız dahi olmayan bir daireden ötürü nasıl sataşabilirsiniz fear rp yapmadan.Karakteriniz 18 yaşında hiçbir kas sistemi bile gelişmemiş cılız bir kız, üstüme oturma emote'u vererek, yerde sistemsel yaralı konumdayken tekmeleme emote'u vererek benim ayağa kalkmamı sonsuza kadar engelleyeceğinizi hayal ediyorsunuz. Karşısında kendinden kat kat iri bir karakteri, hırsızı görüyor ve hiç korkmadan korkusuzca hırsıza doğru zıplaya zıplaya koşuyor, yumruk sallıyor. Yaralıya düşüyorum, do kanalından ve emote'lar ile olabildiğince kanama rolleri, hasarlı rolleri yapmaya çalışıyorum sistemsel yaralıdan kalkınca da emote vererek bunu olabildiğince sizin yumruk spamlarınızdan etkilenmeden role dökmeye çalışıyorum fakat rol yapmama dahi müsade vermeden sürekli kalktığım gibi sistemsel yaralıya düşürüyorsunuz beni. Yaptığınız saçmalıklara karşı sizinle yan yana dahi bulunmak istemedim ve bir an önce sizden kurtulmak istediğim doğrudur. Bunu da sırf kural ihlali olmasın, kural ihlaline kural ihlali ile yanıt vermemek için rolle desteklemek istedim ki en emote vermediğim kesitleri SS çekerek atmışsınız. Yaptığınız hareketlerin görülmesi için rapor attım ve @Pasha ilgilendi. Olay esnasında beni izlediğini varsayıyorum. Sizin yaptığınız rol yüzünden doğaçlama bir şekilde polise yakalandım ve bütün her şey sarpa sararak oyun keyfim mahvoldu, tamamen kural ihlallerinizin neden olduğu şey bu bana.

Timur karakteri ile yolda rastgele karşılaştık. Kendisi Angelina karakterini "Bunny Hop" yapmasına ve beni defalarca sistemsel yaralıya düşürüp kalktığım gibi tekrar düşürmesine şahittir. ( Bir nevi Spawn Kill )

Ek açıklama: "Birde bana zıplayarak koştuğumu söylemiş. Bir iki kez zıplamak BUNNY değil. Senin gibi yapmıyorum ben." Olay anlattığın şekildeki gibi gelişseydi erkek karakter ile kız karaktere yaralıya düşecek bir insan daha tanımıyorum. Aynı zamanda hem telefon ile konuşup hem numarayı kaydedip hem de zaman zaman sürekli /telefon yazarak bana nasıl "Bir iki kez" zıplayarak yetişebiliyorsunuz pes doğrusu.Timestamp açık olsaydı verilen emote ve zaman aralığına bakılarak "Bunny Hop" yapıldığını rahatlıkla anlayabilirdiniz.
Ek açıklama-2: "Kendilerini /do kanalından da uyarmama rağmen benimle bildiğiniz OOC sohbet ediyorlar." Herhangi bir sohbet görmeyi geçtim, kendimin /do kanalı üzerinden yazmış olduğu tek bir harf göremiyorum roleplay çerçevesi dışında. Oysa kendisi /do kanalı üzerinden "Ok" cevabı veriyor.

Kendisinin yaptığı ihlaller için de ekstra ceza talep ediyorum, @monst3r ve @Pasha tarafından varsa ekstra kanıt ya da şahitlik bekliyorum.

:vays: :nays: :sampanya:
''Olay anlattığın şekildeki gibi gelişseydi erkek karakter ile kız karaktere yaralıya düşecek bir insan daha tanımıyorum. Aynı zamanda hem telefon ile konuşup hem numarayı kaydedip hem de zaman zaman sürekli /telefon yazarak bana nasıl "Bir iki kez" zıplayarak yetişebiliyorsunuz pes doğrusu.Timestamp açık olsaydı verilen emote ve zaman aralığına bakılarak "Bunny Hop" yapıldığını rahatlıkla anlayabilirdiniz.''
/yuru 18 komuıtunu bilmiyorsun sanırım. Admin etiketleyince de bir şey değişmiyor beklemelisin. Kanıtların varsa at. Daha da bir yorum yapmıyorum kararı bekleyebiliriz.
+ Ek olarak RK'yı bilmen lazım. Ve evimi soyuyorsun.

#3 - 20.06.2022 12:21
Ben sadece Edward karaterine yardım etmeye çalışıyorum sıska kadın bir karakter bir erkeği yere sermiş ve bende acıyıp erkeğe yardım ediyorumseni bisiketle falan ezmiyorum, eğer ki amacım Car Ramming olsaydı durmadan ezer ve yaralıya düşürüdüm.

#4 - 20.06.2022 13:44
Alıntı
Admin etiketleyince de bir şey değişmiyor beklemelisin

Şikayetin sonuçlanması için ya da süreci hızlandırmak için admin etikeletmedim, doğru bir şekilde okusaydın neden etiketlediğimi anlardın.

Alıntı
/yuru 18 komuıtunu bilmiyorsun sanırım.

Hem koşup hem vurabildiğine göre herhangi bir animasyon kullanmıyorsun demektir. Aksi takdirde animasyon iptali olurdu.

Attığın fotoğraflarda ve anlattığın rol dahilinde yaptığın kural ihlalleri ortada.

Alıntı
evimi soyuyorsun.

Angelina Kestlin'in evi.
Spoiler: GösterGizle

Angelina Kestlin'in soyduğu ev.

Benim soyduğum ev.

Oyun içi yapılan rol hakkında ooc kanalda yani forumda konuşurken neden yalan atıldığını anlamış değilim. Burada olayı doğru bir şekilde anlatıp sonuç beklememiz lazım. Sen gelmiş burada benim evimi soyuyor diye yalan söylemeye devam ediyorsun. Burada yalan atmana gerek yok rahat ol. Oyun içini etkilemeyecek.

Soyduğum ev için yönetici kadrosu sistemden kontrol edebilir ya da dün gece soyduğum ev için pd tarafına düşen ev numarası tespit edilebilir.

Bunny yaparak yetişip benim kural ihlali yapmamamdan yararlanarak her defasında bana vurdun ve sistemsel olarak yaralıya düşürdün. Ardından kıpırdamam için üç defa Spawn Kill yapmaya devam ettin.

Her neyse konuyla ilgilenen arkadaşa kolay gelsin şimdiden. :manifdog

#5 - 20.06.2022 13:55
Alıntı
Ardından kıpırdamam için üç defa Spawn Kill yapmaya devam ettin.

*Kıpırdamamam*

RK kural ihlali de yapmadım. /do üzerinden kaşı patlamıştır, kaşı kanamaktadır. Seke seke yürüyordur. /me üzerinden yerinden doğrulmaya çalışır, aldığı darbelerin etkisinden çıkmaya çalışır, kızdan seke seke uzaklaşmaya çalışır gibi emote'lar verdim. /incele atınca kassız dayanıklılığı olmayan bir kızsın. Tüm bunlara rağmen yapılan Bunny'e göz yumdum, yapılan saçma dm'e göz yumdum. Sistemsel yaralıyken beni tekmelemene üstüme oturmana göz yumdum. Role her şekilde devam ettim. Normalde bunların hiçbirini yapamaman lazım. Karakterler arası güç farkı uçurum ve ben bir hırsızım fear rp'ye dair hiçbir şey yok. /Rapor üzerinden belirttim ve herhangi bir ihlal yapmadan role devam ettim. Senin aksine.

Not: Daha ekleyecek bir şeyim yok, az önceki iletimde önizleme yapacakken gönder dediğim için ekstra bir ileti daha fazladan yollamış oluyorum kusura bakmayın.

#6 - 22.06.2022 11:39
Merhabalar, şikayet incelendi. Karaktere ceza verilmeyecek. Angelina karakterini bu seferilk uyarıyorum, tekrarında böyle rollere girmeyin. İhbar verip uzaklaşın. Hırsız bir adama saldırmanız çok mantıklı değil ki karakterin evi soyduğuna dair bir kanıt yok.