Bulunduğunuz tahmin üzerine mixing ihlali sebebiyle şikayet açmışsınız. Hesabımda aktif olan tek karakter ile sivil takılıyorum, herhangi bir birliğe üye değilim. Siz benimle iletişime geçmeyip herhangi bir etkileşimde bulunmadınız. Genelde DM arayışında olduğunuz için konuşmak yerine sıkma taraftarısınız, bunu anlıyorum. Konuşmak yerine ateş etme alışkanlığınız var, buna henüz birşey söylemiyorum. Daha önce Burnout birliği dahilinde rol yapıyordum. Mixing döndüğünü söylüyorsunuz. Mixingin tam anlamıyla ne olduğunu bilmiyorsanız söyliyeyim.
Sizin birliğiniz dahilinde olan kişilerin ViceMall otoparkı üstüne çıkıp CamHunt ile garajı izlemesi mesela bir Mixing örneğidir. Bir Mixing ihlalinin gerçekleştiğini düşünüyorsanız bu rol dahilinde farklı bir olay, farklı bir gidişat edinmiş olmanız gerekir. Örneğin yolda giderken önünüze beklemediğiniz anda bir araç gelir, çarpar veya drive by kalkar. Siz şimdi hiçbir olay gerçekleşmemiş dahilinde bana mix üzerinden şikayet açıyorsunuz. Böyle bir olay yok, bu durumdan olumsuz bir etkileşim de görmediniz. Bunun için bu şikayet dahilinde elde etmeniz gereken bir durum da yok.
Yapacağım savunma aynen bu şekildedir. Böyle bir ihlal dahilinde eylem gerçekleştirmişsem, onların bu durumdan olumsuz etkilenmeleri gerekirdi. Bunun dolayısıyla daha savunma yapmayacağım. Daha cevap vermeyeceğim, savunmam bu kadar.