Konu: Jennifer Scott - MİX  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.06.2022 00:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jennifer Scott - @Jarvis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elvis Escamilla @katwen41

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİXİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Burnout oluşumu ile savaştayız. şahıs OOC ticaretten dün ban yedi. Bugün eski "alt karakteri" ile info vermek amaçlı alakasız bir karakter ile girip El Corona bölgesinde çatıların arkasında saklanıyor. Beni gördü, etrafta bir tur atmamla birlikte oyundan /q attı. Birlikten birini oraya diktim, 10 dakika boyunca orada bekledi. Basit bir mix olayı diyelim. Foruma girip kim olduğuna baktığımda sonuç şaşırtmadı.
 [13/06/2022, 20:44] Deckard_Dark adlı karakter Leonardo_Brooks isimli yetkili tarafından OOC Ticaret sebebi ile yasaklandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): OOC ticaretten ban yiyip, eski alt karakteri ile El Corona'da gözlem yapması hoş bir durum değil. Sanırım akıllanmamış, cezasını almasını istiyoruz.

« Son Düzenleme: 15.06.2022 00:09 meriawam »

#1 - 15.06.2022 00:13
Savaşta olduğumuz birlikten biri OOC Ticaretten karakteri yasaklanıyor ve diğer karakteri ile bizim bölgemize gelip bu hareketi yapması normal gelmiyor. Şahitliğimi onaylıyorum.  :tommy:

#2 - 15.06.2022 19:23
Bulunduğunuz tahmin üzerine mixing ihlali sebebiyle şikayet açmışsınız. Hesabımda aktif olan tek karakter ile sivil takılıyorum, herhangi bir birliğe üye değilim. Siz benimle iletişime geçmeyip herhangi bir etkileşimde bulunmadınız. Genelde DM arayışında olduğunuz için konuşmak yerine sıkma taraftarısınız, bunu anlıyorum. Konuşmak yerine ateş etme alışkanlığınız var, buna henüz birşey söylemiyorum. Daha önce Burnout birliği dahilinde rol yapıyordum. Mixing döndüğünü söylüyorsunuz. Mixingin tam anlamıyla ne olduğunu bilmiyorsanız söyliyeyim.

Sizin birliğiniz dahilinde olan kişilerin ViceMall otoparkı üstüne çıkıp CamHunt ile garajı izlemesi mesela bir Mixing örneğidir. Bir Mixing ihlalinin gerçekleştiğini düşünüyorsanız bu rol dahilinde farklı bir olay, farklı bir gidişat edinmiş olmanız gerekir. Örneğin yolda giderken önünüze beklemediğiniz anda bir araç gelir, çarpar veya drive by kalkar. Siz şimdi hiçbir olay gerçekleşmemiş dahilinde bana mix üzerinden şikayet açıyorsunuz. Böyle bir olay yok, bu durumdan olumsuz bir etkileşim de görmediniz. Bunun için bu şikayet dahilinde elde etmeniz gereken bir durum da yok.

Yapacağım savunma aynen bu şekildedir. Böyle bir ihlal dahilinde eylem gerçekleştirmişsem, onların bu durumdan olumsuz etkilenmeleri gerekirdi. Bunun dolayısıyla daha savunma yapmayacağım. Daha cevap vermeyeceğim, savunmam bu kadar.

#3 - 16.06.2022 14:53
Kişinin ana karakteri yasaklandığı için ana karakteri ve alt karakterini bu konuyla ilgili bağdaştıramıyoruz, bu bağlamda şikayette cezalık bir durum yok.