Konu: DM  (Okunma sayısı 351 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.06.2022 02:32
Daha fazla yanıt vermeyeceğim, aktif çatışma bölgesinde durduğunuz için vuruldunuz. Olayla alakası olmayan insan orada durmaz, basar gider. Siz ise orada savaş olduğunu göre göre durdunuz vuruldunuz. Bu kadar basit.
Oradan geçiyorduk motorla, durmadık bile. Eğer durduğumuza dair bir kanıt varsa ss atın. Motoru "durdurmadan" sürüyordum, db kalkarak teklediniz, o da nasıl olduysa artık, allah katı hilelerinizi kanıtlayacak videom olmadığı için ona ayrı şikayet açamıyorum

Ağlama yeri değil burası, başka yerde dök içini

#11 - 05.06.2022 02:40
Daha fazla yanıt vermeyeceğim, aktif çatışma bölgesinde durduğunuz için vuruldunuz. Olayla alakası olmayan insan orada durmaz, basar gider. Siz ise orada savaş olduğunu göre göre durdunuz vuruldunuz. Bu kadar basit.
vapurdan kuşlara gevrek mi atıyon sen? Gülme krizine girdim ev halkı uyandı

#12 - 05.06.2022 02:41
Oradan geçiyorduk motorla, durmadık bile. Eğer durduğumuza dair bir kanıt varsa ss atın. Motoru "durdurmadan" sürüyordum, db kalkarak teklediniz, o da nasıl olduysa artık, allah katı hilelerinizi kanıtlayacak videom olmadığı için ona ayrı şikayet açamıyorum

Ağlama duvarı burası değil demen ve kuru savunman ile burada laf cambazlığı yapman senle aynı klasmanda olmadığımızın kanıtı :-\ :'( 🤣 Ve bu yetmiyormuş gibi oyuna girmeden önce hızlıca youtube açıp arama motoruna "Sıfır Bir baskın müziği" Yazıp o döngüde burada sanal mafyacılık oynadığına eminim dostum. Umarım monitörden içeri girebilirsin ki rolleri ooc yaşarsın :-\ :-\ :-\ :manifdog
« Son Düzenleme: 05.06.2022 02:44 wend »

#13 - 05.06.2022 02:48

??? ;)
« Son Düzenleme: 05.06.2022 03:34 choppa »

#14 - 05.06.2022 13:01
aktif çatışma bölgesinde çatışırken etrafta geziyorsunuz vurulmanız normal

#15 - 05.06.2022 13:06

Ağlama duvarı burası değil demen ve kuru savunman ile burada laf cambazlığı yapman senle aynı klasmanda olmadığımızın kanıtı :-\ :'( 🤣 Ve bu yetmiyormuş gibi oyuna girmeden önce hızlıca youtube açıp arama motoruna "Sıfır Bir baskın müziği" Yazıp o döngüde burada sanal mafyacılık oynadığına eminim dostum. Umarım monitörden içeri girebilirsin ki rolleri ooc yaşarsın :-\ :-\ :-\ :manifdog

tm :) :D ::) :-\

#16 - 05.06.2022 14:08
aktif çatışma bölgesi olduğunu nereden bilelim kardeşim? Rastgele geçiyorduk oradan geçmemiz 3 saniyemizi bile almayacaktı direk düşürmeye oynadınız

#17 - 05.06.2022 15:49
aktif çatışma bölgesi olduğunu nereden bilelim kardeşim? Rastgele geçiyorduk oradan geçmemiz 3 saniyemizi bile almayacaktı direk düşürmeye oynadınız
Hayır yani dursak savaşta olduğunuz tarafı kaçırmaya çalışsak amenna vurun. Yoldan geçen bir arabayı takip edip isimi gördükten sonra sıkmanız anormal ötesi.

#18 - 05.06.2022 17:15
Merhaba, kanıtlara bakıldığında yazdıklarınızdan çatışma bölgesinde bir süre boyunca durup izlediğiniz görülüyor. Çatışma esnasında uzaklaşmak yerine o bölgede durup izlerseniz sizin de vurulmanız gayet normal bir durum. Savunmalar geçerli Dm konusunda herhangi bir ceza verilmeyecek. Şikayeti toksikleyip amacının dışına çıkaranlar ise ayrıca ceza alacaklar.