Konu: Tony Basmajian DM / META GAME / RK  (Okunma sayısı 375 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.06.2022 16:08
kardeşim bir ss falan almadım, o rol üstüne neler yaşandı neler. mixlik bir durum yok demek için belirttim

valla bechelim bende o kadar çok şey yazayım belirtmek için, kanıt olmadığı sürece hepsi boş. En ufak rolde f8 basıp ss editliyorsun. Bunu en iyi ben biliyorum, öyle bir rol içinde ss alırsın. O karışıklığı bende gördüm f8 atmaktan marum bırakmaz ama yinede sen bilirsin. İletiler bu kadarsa kararı bekleyelim.

#11 - 05.06.2022 16:39
vallah kingomatik son bir şey yazıcam, ben her kareyi editlediğimi herkes biliyor zaten ama rolde o yaptığım rol kaç gün önce gerçekleşti. ss'i nereden bulayım? Şu an zaten aktif bir savaş halindeyiz (sizinle değil) ve sizi rolde en son savunmaya çalıştığımı sen benden daha iyi biliyorsun. bir şey yazmıyacağım daha karar bekliyelim

#12 - 05.06.2022 16:42
Peki bechel kardeşim ben sana kaç aylık dostluğumuz olduğu için inanıp güveniyorum, sen ne diyorsan odur. Yetkili kararı bekliyoruz.

#13 - 05.06.2022 17:07
Merhaba, Metagame için yeterli kanıt bulunmuyor. Fakat RK ihlali kanıtlarda açıkça belli oluyor bu yüzden Tony Basmajian karakteri RK kapsamında ceza alacak. Bunun yanında şikayete gereksiz ileti gönderip amacından saptıranlara ise ayrıca uyarı puanı verilecek.