Öncelikle merhaba, Castellini kardeşleri karakterlerimiz tanışırken
Castucci konusunda uyarmıştım, seni takip ediyorduk, bölgen sürekli olarak Tigris karakteri tarafından izleniyordu. Aşağıya rol ssini bırakacağım.
Birden fazla kez Castucci'nin bölgesinde görüldükleri için doğru yada yanlış benim karakterim onlardan olduğunu varsayıp onları vurdu. Rolsel olarak onlarla iş yaptığını düşünüp bu şekilde hareket ettim. Seni her yerde gördüğümde maalesef ekran görüntüsü almıyorum. Ki zaten Castucci oluşumunun yanında görünen isimler belli, toplantı yapacakları zaman Downtown'da bir kalabalık oluşuyor ve Tigris karakteri de izlediği için içlerinde de C
astellini kardeşler görülüyor, ikili oynadıkları düşünülüp bir yaptırımla karşı karşıya kalıyorlar. Tigris Sadujev karakteride birkaç defa seni gördüğünü söyleyince, böyle bir rol ortaya çıktı. Doğru yada yanlış karakterimin izlediği yol bu şekilde.

RK ihlaline gelecek olursak, Castucci ve ekibi benim karakterime ateş ederken benim bağlantım koptu, eğer ki videonun devamını atarlarsa, yetkililer de bunu görür. Beni vurduklarını bile bu şikayet sayesinde öğreniyorum. Beni vurdukları saatten kaç dakika sonra oyuna girdiğimde kontrol edilebilir. İnternetin azizliğine uğradım, videonun devamını atarlarsa öğrenebiliriz. İyi forumlar.