Konu: 29.05.2022 - Maske_36307- Maske_32573, MÇKYR  (Okunma sayısı 381 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2022 04:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_36307 - Maske_32573, @Raskol @IceSexe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.05.2022-03.30.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
24-) MESLEK ÇALIŞANLARINA KARŞI ROLLER

Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat gece 03.05 civarlarında LIMA olarak devriyemi sürdürürken 1301 numaralı evden bir hırsızlık ihbarı geliyor, ardından bölgeye gidiyorum. Destek ekip talep ediyorum fakat kimse yanıtlamıyor, ardından eve giriyorum ve kontrol ediyorum, KOD12 olarak değerlendiriyorum. Daha sonra 03.25 civarlarında aynı evden tekrar Niner geliyor, kontrol için gidiyorum, çevresine bakıyorum ve kimse yok, tekrar kontrol için içeri giriyorum ve ilk fotoğrafda gözüken dj setinin arkasından Shotgun model silahla ateş almaya başlıyorum, daha sonra telsizime KOD0 durumunu bildirip karşılık veriyorum, ardından destek talep ederken eve başka birisi giriyor, (Maske_32573) ve arkamdan o da pompalı ile sıkıyor, ona da karşılık veriyorum fakat sonunda beni yaralı duruma düşürüyorlar ve kaçıyorlar. Ek olarak dışarıda arabaları da yoktu, direkt olarak pusu kurduklarını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

İlk ssimiz bu şekilde, kontrol için girilen ilk Niner, diğer gelişimde karşıdaki dj masasının arkasından ateş alıyorum.

İkinci Niner'ın ardından bölgeye gelişim, içeriye girmeden önce çekilen bir ss.

Hasarların bulunduğu ss.

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler maskeliydi, dolayısıyla karakter isimlerini ve bundan yola çıkarak forum ID'lerini bulamadım. Şikayeti inceleyecek olan yönetici maske IDlerinden arkadaşların karakter isimleri/forum nicklerini tespit edip konu altına yazarsa, şikayeti düzenleyerek onları mentionlayacağım.

« Son Düzenleme: 29.05.2022 12:01 FY182 »

#1 - 29.05.2022 04:40
Şahitliğimi onaylıyorum, Ryan'ın belirttiği saat ve tarihlerde aynı bölgeden NINER geliyor, NINER'a yöneldikten yaklaşık 10 saniye sonra KOD0 olarak çağrı yapıyor.

#2 - 29.05.2022 06:22
@Raskol @IceSexe savunmalarınız bekleniyor.

#3 - 29.05.2022 15:19
Kişiyle mesajlaşma konuşmalarımızın ssleri var. (o anın sıcağı ile ss alamadığımız için kaçtıktan sonra alıyoruz.) Biz soygun yaptığımızda bir ekip geliyor (Ryan_Cooper) bizde tek geldiği için etrafı kolluyoruz bütün memur ekiplerinin Ocean Barda olduğunu görüp soygun yerine tekrar gidiyoruz. (Hatta Ocean Barda Cooper bizi görüp uzun süre duruyor çünkü benim ismimi bisikletime binip görüyor evin önünde :) ) aynı yere gittiğimizde arkadaşım uzaktan evi kolluyor eğer polis gelirse diye bende o anda /ecal yapıyorum, sonrasında zaten mesajlaşma dönüyor ssler bulunmakta.

#4 - 29.05.2022 16:20
Kişiyle mesajlaşma konuşmalarımızın ssleri var. (o anın sıcağı ile ss alamadığımız için kaçtıktan sonra alıyoruz.) Biz soygun yaptığımızda bir ekip geliyor (Ryan_Cooper) bizde tek geldiği için etrafı kolluyoruz bütün memur ekiplerinin Ocean Barda olduğunu görüp soygun yerine tekrar gidiyoruz. (Hatta Ocean Barda Cooper bizi görüp uzun süre duruyor çünkü benim ismimi bisikletime binip görüyor evin önünde :) ) aynı yere gittiğimizde arkadaşım uzaktan evi kolluyor eğer polis gelirse diye bende o anda /ecal yapıyorum, sonrasında zaten mesajlaşma dönüyor ssler bulunmakta.
(Hatta Ocean Barda Cooper bizi görüp uzun süre duruyor çünkü benim ismimi bisikletime binip görüyor evin önünde :)

İlk Niner'ın ardından evin önünde duran bisiklete yanlışlıkla biniyorum, bu kısım doğru fakat sahibinin ismine dikkat etmiyorum, ek olarak Ocean'a gidiş sebebimiz farklıydı. (APB kayıtlı bir kaç ismin orada olduğu bilgisini aldık) Sahada benle birlikte bir ekip daha vardı o sırada, Ocean'da KOD7 durumundaydılar. Ardından Memur şefinin telsizden beklememizi söylemesiyle tekrar sahaya dönüyorum, o sırada o evin yakınlarından geçerken tekrar Niner geliyor, mesajlaşmaları ve ya olaya ait bir ssin var atabilirsin. İçeriye ikinci girişimde kontrol sağlarken seni elinde çuval ile görmüyorum, fotoğrafta gözüken dj setinin arkasından direkt olarak ateş ediyorsun, sana karşılık verirken arkadaşın geliyor ve iki kişi saldırıp yaralı duruma düşürüyorsunuz.
« Son Düzenleme: 29.05.2022 16:24 FY182 »

#5 - 29.05.2022 17:55
(Hatta Ocean Barda Cooper bizi görüp uzun süre duruyor çünkü benim ismimi bisikletime binip görüyor evin önünde :)

İlk Niner'ın ardından evin önünde duran bisiklete yanlışlıkla biniyorum, bu kısım doğru fakat sahibinin ismine dikkat etmiyorum, ek olarak Ocean'a gidiş sebebimiz farklıydı. (APB kayıtlı bir kaç ismin orada olduğu bilgisini aldık) Sahada benle birlikte bir ekip daha vardı o sırada, Ocean'da KOD7 durumundaydılar. Ardından Memur şefinin telsizden beklememizi söylemesiyle tekrar sahaya dönüyorum, o sırada o evin yakınlarından geçerken tekrar Niner geliyor, mesajlaşmaları ve ya olaya ait bir ssin var atabilirsin. İçeriye ikinci girişimde kontrol sağlarken seni elinde çuval ile görmüyorum, fotoğrafta gözüken dj setinin arkasından direkt olarak ateş ediyorsun, sana karşılık verirken arkadaşın geliyor ve iki kişi saldırıp yaralı duruma düşürüyorsunuz.

SS arkadaşımda olduğu için onu bekliyorum, soygun sisteminde /esil diye bir komut var ( bilmeye bilirsin normal, /esil yazınca elindeki torba silinir.) olay anında /esil attım dj setinin arkasında saklandım seni silah doğrultup ev içinde gezerken gördüğümde yakalancağımı zannedip sıktım. Olaydan sonra soygunu bırakıp kaçtık zaten.

#6 - 29.05.2022 23:25

SS arkadaşımda olduğu için onu bekliyorum, soygun sisteminde /esil diye bir komut var ( bilmeye bilirsin normal, /esil yazınca elindeki torba silinir.) olay anında /esil attım dj setinin arkasında saklandım seni silah doğrultup ev içinde gezerken gördüğümde yakalancağımı zannedip sıktım. Olaydan sonra soygunu bırakıp kaçtık zaten.

#7 - 03.06.2022 21:25
Şikayet incelendi.

Herhangi bir sorun görülmedi. Olası bir durumda polisten kurtulmak için silah taşıyarak ekstra risk almışlar sadece, normal ev soygunu dışında kasıtlı bir durum bulunmuyor.