Konu: Brawl ihlali Cesar_Enryque  (Okunma sayısı 288 defa)

#10 - 14.05.2022 13:12
Şikayet sonuçlansın, gerçekten uzatıyorsunuz. Adınıza oluşan birden fazla şikayet var zaten, neden mesela? Hepsinde haklısınız, anladım tamam.

#11 - 14.05.2022 14:12
Bir kaç arkadaş toplanmış şikayet açmışsınız, uzatan taraf ise alakan olmadan şikayete yazan sensin. İki iletidir uzatmamanı söylüyorum fakat bu tavırlarından vazgeçmiyorsun. Bir şeyler yapıp yapıp sonra gelip forumda mağdur edebiyatı yapıp duruyorsunuz zaten. Daha fazla ileti atmasın iki tarafta.

#12 - 14.05.2022 17:20
Şikayet sonuçlansın, gerçekten uzatıyorsunuz. Adınıza oluşan birden fazla şikayet var zaten, neden mesela? Hepsinde haklısınız, anladım tamam.

Sadece siz iki üç arkadaş şikayet açtınız, ve durmadan bize açılan, sizin açtığınız şikayetleri vurguluyorsunuz, ne yapmaya çalıştığınızı bilmiyor değiliz, en ufak şeye kabul edilmeyecek olsa bile şikayet açtınız. Örneğin araç spreylemeye. Gerçekten gerek var mıydı? Herneyse bir an önce sonuçlanmasını bekleyeceğim.

Ve sadece bize değil, size de şikayet açılıyor, açıyoruz.

#13 - 16.05.2022 10:12
Merhabalar, Güvenli Bölgelerde asla İllegal bir rol yapılamaz, izin alsanız dahi yapılamaz sadece yetkili kararı ile yapılabilir. Bu sebep ile ceza verilmeyecek savunma yeterli görüldü.