Konu: [18.04.2022 - Esmaeel_Manesh] DM, GBİ, İzin gerektiren roller  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.04.2022 00:35
enimle tartıştığını kastettiğin o görüntüde sizinle yanyanayken ateş açılıyorsa bizim de canımız burnumuzda demektir, yani bizi bile görmezden gelerek size ateş açılmış demektir. (Mermilerin bize gelme ihtimaline rağmen)

Harry Vujic vurulduğu için uzaklaşmamam beni neye bağlar? Ona bir şey mi yapıyorum? Kenarda duruyor olmam beni ne zamandır sizin düşmanınız, Harry Vujic'in dostu yapıyor?

Karakterler silahlı çatışmanın aktif bir fanı değil ama ne yapacağını bilmediği için kenarda durup izliyor, bu yine de onu düşman yapmaz.

Yine savaş var ve yine etraftayım, bu beni yine onlardan birisi yapmaz.

Arkadaşımı kaçırdığıma dair hiçbir kanıtın yok, sadece araba sürüyorum.

Yer ve zamanı tutturup sana yumruk atma ihtimalini kafana göre belirleyip sana ateş açıp açmayacağımı tahmin ederek bana ateş açamazsın.

#11 - 20.04.2022 00:45
Ben yazacaklarımı yazdım ileti kirliliği yapmayacağım. Her konuda ssimi sunduğumu düşünüyorum, altta arkadaşımı kaçırdığıma dair kanıtın yok demişsin video var istersen atarım, bu sste olur.
Spoiler: GösterGizle

#12 - 20.04.2022 07:11
Merhaba,

Karaktere neden ateş edildiği hakkında savunma yapmamışsınız, bu sebeple DM ihlalini kabul ettiğinizi düşünerek hareket edeceğiz. Güvenli Bölge için ortada soru işareti var, atılan görüntülerden net bir şey anlaşılmıyor. Yetersiz kanıt.
Şikayeti sadece DM ihlalinden değerlendiriyoruz.

Esmaeel karakteri bu kural ihlali kapsamında ceza alacak.
« Son Düzenleme: 20.04.2022 07:13 Nraxy »