Konu: Miguel_Cespedes ve Fernando_Sanchez DM & BK ihlali & Agresif rol sergilemek  (Okunma sayısı 326 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.04.2022 03:20
Sistemsel olarak birliğiniz bulunsa bile kendinize bir tanıtım hazırlamalısınız, bu durumda sistemsel birliğinizin olması hiç bir şeyi değiştirmiyor. @GunPowder susturmalı olduğu için savunmayı ben yapıyorum.

Yukarıdaki sslerde altını çizdiğim bölümlerde agresif rolü başlatanın sizler olduğunu ve seviyelerinize bakılınca agresif role devam ettiğiniz görülüyor. Ayrıca birliğiniz de bu durumda olmadığını varsayarsak bir kural ihlali yapan varsa o da siz oluyorsunuz. 4 kişiyi tek başıma yumrukla düşürebileceğimi siz de biliyorsunuz, vurmak zorunda kalıyoruz. İyi forumlar, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

Kişinin attığı ssteki agresif rolü başlatan bizim olmadığımız açıkça belli olmakta, kişinin bize karşı yaptığı kışkırtıcı tavırlar ön planda.

#11 - 05.04.2022 03:22
Kanka saymak için kare mi koydun kare koymadan önce sen nası saydın karenin üstüne 1 2 3 yazsaydın + olarak fotoğrafı editlediğini iddia ediyosun editlenmiş fotoğraf atarak yönetimi mi kandırmaya çalışıyosun?

#12 - 05.04.2022 07:08
@GunPowder'in hile olmadığına dair video;

(hızlıca savunma yapmak için kötü çözünürlükte renderlanmış, kusura bakmayın.)

#13 - 05.04.2022 09:38
Ah, unutmuşum şahitliğimi onaylıyorum.

#14 - 05.04.2022 13:11
 :D

#15 - 05.04.2022 13:28

Hile olmaman iyi, c-buglara biraz daha çalış.

#16 - 05.04.2022 13:36
Olaya benim açımdan gelirsek Miguel karakteri insider, gel dedi bende gitmek zorunda kaldım.

#17 - 05.04.2022 13:37

Kişi bizim olduğumuz fotoğrafta motorda iken çektiğinde kare kare olan yani, gördüğünüz gibi hava aydınlık ama gece burada normal olmayan birşey var, orjinal oyunda bu kadar parlaklık açılamaz. Mod ise modu paylaşmanızı rica ediyorum, Karanlık denen şey kişinin oyununda yok gibi sanki kameradan gece modunda fotoğraf çekmişler gibi görünüyor.

#18 - 05.04.2022 17:00
Sistemsel olarak birliğiniz bulunsa bile kendinize bir tanıtım hazırlamalısınız, bu durumda sistemsel birliğinizin olması hiç bir şeyi değiştirmiyor. @GunPowder susturmalı olduğu için savunmayı ben yapıyorum.

Yukarıdaki sslerde altını çizdiğim bölümlerde agresif rolü başlatanın sizler olduğunu ve seviyelerinize bakılınca agresif role devam ettiğiniz görülüyor. Ayrıca birliğiniz de bu durumda olmadığını varsayarsak bir kural ihlali yapan varsa o da siz oluyorsunuz. 4 kişiyi tek başıma yumrukla düşürebileceğimi siz de biliyorsunuz, vurmak zorunda kalıyoruz. İyi forumlar, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

Videoda herşey gayet iyi bir şekilde gözüküyor, yanımıza gelip, tiplere bak gibi kışkırtıcı kelimeler kullanan sensin, ki o kadar kişi olmamıza rağmen, birlik olayına gelecek olursak da birliği açalı bir iki saat oluyor, loglardan bakılabilir.

#19 - 05.04.2022 19:02
Merhaba, şikayet incelendi.

Şikayete gönderdiğiniz videoyu incelediğimizde iki grup arasında mahallede başlayan konuşma, tartışmaya doğru yönelmiş. İki tarafta birbirlerine küfür ederek kavga veya çatışmanın sinyalini önceden vermiş, bu durumda karşı tarafa illegal rol yaparsanız eğer size de silah çekmeleri veya motordan inip kavga başlatmaları doğru bir durum. İllegal rol yasağı sizi diğer birliklerle savaştan korumak, rol ortamına alışmanız için var fakat attığınız videoda görünüyor ki, illegal rolü başlatan grup ilk sizin çeteniz.

Konuşmadan tartışmaya dönüşen ortamda, kavga veya silah çekilmesi durumunda sizin illegal rol yasağına başvurmanız uygun bir durum değil. Birliğinizin ve karakterlerinizin illegal rol yasağı olduğunu bilerek, sokağına gelenleri saygıyla karşılamaları ve yasakları bitene kadar, sakin takılmaları gerekiyor.

Şikayette bir sorun göremiyoruz, sadece şikayet açan tarafın en azından yasağı bitene kadar ve rolleri tam anlamıyla oturana kadar, diğer oyuncular ve birliklere karşı daha sakin rol yapması gerekiyor. İyi forumlar.