Ateş etmiyorum, her hangi bir şekilde adama vurmuyorum sadece aracı sürüyorum ve mesajı iletiyorum.
Bir daha bir ileti atmayacağım, dediklerinize cevabımı açık vereyim sonrasında bırakalım FM ekibi buna karar versin.
Öncelikle arkadaşlar adınıza bir çok şikayet açılmış bir batağa saptanmışsınız gibi geliyor bana, neyse
Mazzini kardeşim bak sen R20'sin diye alt karakterine illegal iş yaptıramazsın, bunu bilmiyorsan daha ne diyeyim...
Karakterin güvenlik işi soruyor ne güzel bi rollere atılıyorsun her neyse daha sonrasından arkadaşın ile gelip dm atıyorsun, arkadaşının emote hatası var, durduk yere bize silahla sıkamazsınız DM serveri mi bura? Eğer öyle zannediyorsan birliğini kapatıp ekibinle DM serverinde rol yapmaya çalışabilirsin. Orada hood onayı alabilirsin belki...(öyle bir rol serveri yok) Neyse dostum legal rol yapıyoruz kafanıza göre sıkıyorsunuz ooc den uzatmayacağım gram kin tutmuyorum, karakterin 4 lvl illegal rol için en az 5 lvl gerekli kurallara bakmanı tavsiye ederim tekrar, alt karakter ile hiç bir şekilde illegal role giremezsin bu DM illegal değilde ne?