Konu: Abraham Lattimore - Aktif Rolde Bağlantı Koparma  (Okunma sayısı 366 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 13.02.2022 19:54
Spoiler: GösterGizle
Şahısın başkasına açtığı bir şikayette zaman farkını farkettim birlik gelir payını çekmiş orda da görülebilir zaten aktif olduğu admin kandırarak aklanmak doğru bir karar olmaması gerek değil mi?
[img width=1000 height=562]https://cdn.discordapp.com/attachments/939813219931938856/942217257608683530/samp_13_02_2022_03_29_09.png

lol, birlik payını çekip afk salıyorum. Oyuna döndüğümde vuruluyorum ve emote verip yerden kalkıp kenara geçip afk atıyorum.
Eğer aktif olsaydım o iki dakika boyunca sağ köşedeki +$2,986 iki dakika boyunca durmaz, öğren biraz. Artı olarak bana rol yaptığınızda afk'dim, ihlal sizin yani, benim yaptığım bir ihlal yok  ::) :-\
Afk birisine saldırı rolü yaparak ihlali yapan siz oluyorsunuz

lol, kenarda para gelme simgesi dururken ALT+TAB atıp geri dönersen o gözüken yeşil simgenin süresi yenilenir ve tekrar gözükür, öğren biraz.  :-\
« Son Düzenleme: 14.02.2022 12:47 fransaliefsanesi »

#11 - 14.02.2022 18:46
yeni yaralı sisteminde afk atsan bile canın gidiyor, hasar işliyor.
Addon var ama disabled pause samp kapalı olmasına rağmen işliyor.

attığım videoda gözüküyor.
Bağlantı kopmasına gelecek olursak gece o saatlerde video upload ediyordum, bulunduğum yerde alt yapı yok, bağlantımın kopması, pingimin artması gayet normal, zaten sunucuya Ddoss attack yapıyorlardı, rolde değildim, role geldiğinizide bilmiyordum afk olduğum için  O:-)

birde
Hatta AFK değildin bile canım,  o topraklık mekanda aşağıya doğru atlıyordun, benden daha fazla mesaj gelmeyecek istersen admin kararını bekleyelim. İyi forumlar. :sampanya:

bir diğer şikayette bunu yazmışsın, kanıtın varsa atabilirsin.

ekleme:
Daha fazla yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 14.02.2022 18:49 nevzvt »

#12 - 14.02.2022 18:56
O halde son kez bende bir ileti atıp salıyorum bu mesajdan sonra sonuçlanabilir. Ben yeni yaralı sistemini bilemem bu yetkililerin sorunu Ddoss atıyorlar diyorsun fakat sunucu düşerdi sen düşmezdin, artı olarak çoğu kişi düşerdi, sunucuda ping & lag dahi yok, benim şikayette kanıt olarak attığım videoya göz atarsanız yazdığımız mesajlar direk geliyor ve oyuncu haraketleri direk işliyor, sunucuda ping ve lag olsaydı bu tarz işlemler geç işlerdi. Addon konusuna gelecek olursak videoyu daha bugün yüklemişsin, addonu kendini aklayacak şekilde sil yükle vs. atabilirsin ama yaralı sistemi konusunda haklısın. AFK iken hasar yemen /q atman gerektiğini göstermiyor. Dediğim gibi son ileti kişide savunmasını yaptı, bende şikayette kendimce kanıtlarımı sundum, sonuçlanabilir iyi forumlar.  :sampanya:

#13 - 23.02.2022 08:31
Şikayet incelendi.

İkinci rolde /q'ya dair net kanıt bulunmuyor, chatbox temizlenmiş. Savunma geçerli.