Konu: 14/02/2022 Peter Pagano Sonny_Palmieri OOC Yalan  (Okunma sayısı 464 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.02.2022 21:34
Belkide silahlarımız araç koltuklarımızın altındaydı. Göremeyeceğiniz, o mesafeden anlayamayacağınız bir yerdeydi.
Savunmamız bu kadar, iyi forumlar.
O zaman bunu belirtmeliydin dostum ben sana silah var mı diye sorduğumda bana /do Silah koltuğun altında görünemez. yazmalıydın (:
Hocam siz bize rol hakkı sağlamıyorsunuz ki. Ben basitçe araçta görünmeyecek şekilde rol yaptım ve araç arandığında zaten ortaya çıkacağı için teslim olmayı tercih ettim, olay bu kadar. Niye bu kadar abarttınız ki? Üstelik, DO'dan neden görünmeyen bir şeyi sana söyleyeyim onu anlamadım.
Söylemen gerekiyor dostum söyleseydin belki şikayet açmazdık sen koltuğun altında dediğinde ben koltuğun altına bakmayacağım zaten.
Koltuğun altınada fener tutma emotesi verip baksaydın "+" verirdim. Yapacak bir şey yok, yönetici kararı.
araçta illegal bir şey varmı diyorum zaten koltuk da aracın bir parçası  olduğu için tek tek parçalarda silah arıyamayacağıma göre araçta silah var mı yazıyorum.
görünmeyen bir şeyinde do dan belirtilmesi zorunluluğunu ilk defa senden duydum kardo
« Son Düzenleme: 19.02.2022 03:28 tiphied »

#11 - 22.02.2022 13:04
Silahınızı araçta taşıma rolü yapıyorsanız, silahları araca koymalısınız. Üstünüzde taşıdığınız halde arabaya koyulmuş gibi rol yapamazsınız.
Platform dışı yaşanan olaylar şikayetlerde kullanılamaz, OOC hakaret üzerinden işlem yapılmayacak.

Peter Pagano ve Sonny Palmieri karakterleri OOC Yalan sebebiyle cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 22.02.2022 13:06 cherry wine »