Konu: 14/02/2022 Peter Pagano Sonny_Palmieri OOC Yalan  (Okunma sayısı 469 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.02.2022 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Pagano @tiphied   Sonny_Palmieri @wiobbist

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Neff Baumann @moonster     
Carol Frye     @salvatores

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:47 civarı 14/02/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC yalan  OOC Uslüb

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İkiliyi çevirdik ve /do dan bellerinde yada araçda silah olduğunu sordum Silah yok dediler bir süre sonra üstlerinden ve araçtan toplamda 3 adet silah çıktı fakat /do dan bize Silah yok dediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://cdn.discordapp.com/attachments/921765750874726430/942820670188957756/unknown.png https://cdn.discordapp.com/attachments/921765750874726430/942834744096325722/Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Screenshot_2022.png https://cdn.discordapp.com/attachments/921765750874726430/942834642229264474/20220214190853_1.png  https://www.hizliresim.com/eo50sua  https://www.hizliresim.com/ogkapd5 Video gerekirse ekleyebiliriz.

Ek açıklamalar(varsa): Oyun oynuyoruz bu kadar kasmayın (:
« Son Düzenleme: 15.02.2022 15:37 Crex »

#1 - 14.02.2022 20:06
Belkide silahlarımız araç koltuklarımızın altındaydı. Göremeyeceğiniz, o mesafeden anlayamayacağınız bir yerdeydi.
Savunmamız bu kadar, iyi forumlar.

#2 - 14.02.2022 20:08
Olaya Neff Baumann karakteri ile şahit oldum, klasik bir trafik çevirmesi gerçekleştirdik. Çevirme sırasında Bradford feneri ile aracı ararken do kanalı üzerinden illegal bir madde ve belinde bir kabarıklık olduğunu belirtti ve arkadaşlar ''-'' vererek cevapladı. Durdurma sırasında bizden kaçış sağladılar fakat East Beach otoyolu üzerinde onları etkisiz hale getirdik. Direktifler sırasında üstünde silaha rastlandı. İlk durumda do kanalı üzerinden - bildirip direktifler sırasında üstlerinden silah bulunması üzerine şikayet oluşturuldu. Bunun üzerine arkadaş bu şikayeti oluşturdu. İzah etmek istedim, teşekkürler.

#3 - 14.02.2022 20:09
Belkide silahlarımız araç koltuklarımızın altındaydı. Göremeyeceğiniz, o mesafeden anlayamayacağınız bir yerdeydi.
O zaman bunu belirtmeliydin dostum ben sana silah var mı diye sorduğumda bana /do Silah koltuğun altında görünemez. yazmalıydın (:

#4 - 14.02.2022 20:09
Savunmanızı yaptıysanız yöneticilerin incelemesini bekleyebiliriz. İyi oyunlar

#5 - 14.02.2022 20:20
O zaman bunu belirtmeliydin dostum ben sana silah var mı diye sorduğumda bana /do Silah koltuğun altında görünemez. yazmalıydın (:
Hocam siz bize rol hakkı sağlamıyorsunuz ki. Ben basitçe araçta görünmeyecek şekilde rol yaptım ve araç arandığında zaten ortaya çıkacağı için teslim olmayı tercih ettim, olay bu kadar. Niye bu kadar abarttınız ki? Üstelik, DO'dan neden görünmeyen bir şeyi sana söyleyeyim onu anlamadım.
« Son Düzenleme: 14.02.2022 20:22 tiphied »

#6 - 14.02.2022 20:22
Hocam siz bize rol hakkı sağlamıyorsunuz ki. Ben basitçe araçta görünmeyecek şekilde rol yaptım ve araç arandığında zaten ortaya çıkacağı için teslim olmayı tercih ettim, olay bu kadar. Niye bu kadar abarttınız ki? Üstelik, DO'dan neden görünmeyen bir şeyi sana söyleyeyim onu anlamadım.
Söylemen gerekiyor dostum söyleseydin belki şikayet açmazdık sen koltuğun altında dediğinde ben koltuğun altına bakmayacağım zaten.

#7 - 14.02.2022 20:24
Söylemen gerekiyor dostum söyleseydin belki şikayet açmazdık sen koltuğun altında dediğinde ben koltuğun altına bakmayacağım zaten.
Koltuğun altınada fener tutma emotesi verip baksaydın "+" verirdim. Yapacak bir şey yok, yönetici kararı.

#8 - 14.02.2022 20:27
Koltuğun altınada fener tutma emotesi verip baksaydın "+" verirdim. Yapacak bir şey yok, yönetici kararı.
araçta illegal bir şey varmı diyorum zaten koltuk da aracın bir parçası  olduğu için tek tek parçalarda silah arıyamayacağıma göre araçta silah var mı yazıyorum.

#9 - 14.02.2022 20:32
Konuşmayı uzatmaya gerek yok iki taraf da savunmasını yaptı, kararı yöneticilere bırakalım.