Konu: [03.02.2022] Paul Walter - DM, MIXING  (Okunma sayısı 239 defa)

#10 - 04.02.2022 02:34
Dostum, rol yaptığımı hatırlamıyorum diyip yalan söyleme burada tamam mı? Motorun ile geldin Samira ve ben orada konuşuyorduk Samira kız karakteri ona şu motoru benden alır mısın dedin bende ben alırım dört bin dolara dedim sende inip döverim tarzı şeyler söyledin + olarak ben GLM'den değilim eskiden oradaydım arkadaşlarımın yanına gelmiştim sen hood bölgesinde agresif rol yapıyordun tamam mı? lütfen ne yaptığını bilerek konuş burada yalan söyleyeme gerek yok kural ihlalı yapmadım yediremeyip ceza almam için boşa çaba sarf etme okey? rol yapıyoruz burada.

Sen baya kızgın bir abiye benziyorsun, peki ismimi nereden öğrendin? Ayrıca öyle bir şey söylesem bile vurma hakkın yok dostum. Bu direkt Deatmatching'e girer zaten.  :D

#11 - 04.02.2022 03:11
Merhaba, GLM'in bahsi geçtiği için ileti bırakmak istedim. Paul_Walter karakteri daha önce birliğimizde bulunmadı. @emres100 başka bir karakter ile birliğimizde rol sergiliyordu. Bu karakteriyle birlik üyelerimizin ve birliğimizin bir ilgisi bulunmamaktadır.
« Son Düzenleme: 04.02.2022 03:13 Lastlxrd »

#12 - 04.02.2022 03:23
Merhaba, GLM'in bahsi geçtiği için ileti bırakmak istedim. Paul_Walter karakteri daha önce birliğimizde bulunmadı. @emres100 başka bir karakter ile birliğimizde rol sergiliyordu. Bu karakteriyle birlik üyelerimizin ve birliğimizin bir ilgisi bulunmamaktadır.

Bilgi için teşekkürler, kimin yalan söyleyip söylemediği ortaya çıktı. Kararı dört gözle bekliyorum.

#13 - 04.02.2022 04:08
Dostum yalan söylemiyorum bu karakterim ile GLM'deydim demedim zaten öyle bir cümle geçtiyse bunu bana söylemen yeterli benim GLM'den arkadaşlarım var yeni karakterim ile onlarla tanıştım ve onların yanına geldim olayu bu kadar basit sen zorlaştırıyorsun ve benimle role girdiğini inkar ediyorsun.

#14 - 04.02.2022 09:21
Dostum, rol yaptığımı hatırlamıyorum diyip yalan söyleme burada tamam mı? Motorun ile geldin Samira ve ben orada konuşuyorduk Samira kız karakteri ona şu motoru benden alır mısın dedin bende ben alırım dört bin dolara dedim sende inip döverim tarzı şeyler söyledin + olarak ben GLM'den değilim eskiden oradaydım arkadaşlarımın yanına gelmiştim sen hood bölgesinde agresif rol yapıyordun tamam mı? lütfen ne yaptığını bilerek konuş burada yalan söyleyeme gerek yok kural ihlalı yapmadım yediremeyip ceza almam için boşa çaba sarf etme okey? rol yapıyoruz burada.
Selam, seni döverim konuşmasını Kiante karakterim ile ben gerçekleştirmiştim, anlaşılan rol takibi bile yapmamışsın dostum.  ::) Ayrıca seni döverim dediği için hiçbir karaktere sıkamazsın ahbap :sampanya:
« Son Düzenleme: 04.02.2022 09:22 Bitsy »

#15 - 04.02.2022 14:16
Kardeşim ne yalancısınız be rol takibi yapmamışsın diyorsun şimdide her şeyi yediremeyip gelip burda bana sarmayın tamam mı? Bu sözleri onaylı bir hood içinde söylersen vurabilirim anladın mı beni? + olarak sen söylemedin bunu vurduğum arkadaşın söyledi biraz gerçekçi olun ve yalan söylemeyi bırakın yalan sizi bir yere getirmez seninle muhattap bile olmadım ben orada motorun arkasında oturuyordun.

#16 - 07.02.2022 00:06
Sonuçlanmayı bekliyor.

#17 - 14.02.2022 20:38
Merhaba,

Seni döverim diyen birisine ait ilanı bulup, telefonla arayarak çağırmak ve daha sonra vurmak DM kapsamında değerlendirilebilir. Karakter ceza alacak.